Az nem baj, hogy a babateákban cukor van? Nem a filteresre gondolok.
Kisbabám 4 hónapos és mivel tejen kívül mást nem kap, gondoltam csak próbaképp adok neki egy kis teát. Elővettem a Hipp egyik tasakos teáját, amin azt írja 4 hónapos kortól. Nézem az összetételt és mi van első helyen? Cukor!
Na, most ezek után nem értem, mért van az hogy a kész babatermékekben van cukor (a gyümölcspépekben is), nekünk pedig (még ezen termékgyártók is!) azt tanácsolják, ne cukrozzuk a baba italát, ételét...
Szia!
Ezt én sem értem, de ha inná a teát, akkor adnék neki, de csak a gyümi és zöldség leveket issza az 5 hónapos lányom. Vizet, meg csak a fürdő vízéből képes, az én bosszúságomra, biztos a szappannak jobb íze van mint a teának.
A ne cukrozzuk kérdést én sem értem, de mégis vannak az ételekben, hát ezt vagy elfogadjuk vagy nem. Én azt adom, mert nem akarja, az én ételeimet ízesítés nélkül megenni, ha meg azt megeszi akkor majd később eszi a főztömet.
Mondjuk én sem szeretem meginni a tiszta vizet, lehet, hogy ezt örökölte tőlem.
Boldog babázást kíván 5 hónapos anyuka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!