Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak? Elegem van már...

Mit csináljak? Elegem van már ebből!

Figyelt kérdés
4 hónapos kisfiam szopizás közben (csak szopizik) hátrafeszíti magát,néha kicsit sír is,és biztos,hogy nem a hasa fáj!Így már rémálom minden etetés.Néhány hete csinálja ezt!Mit tegyek??
2010. jún. 8. 20:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
58%

Az en gyermekem is csinalta ezt, de korabban 3 honapos kora elott. En azt hittem, hogy cumizavar, mert eroltettem neki a tapszert (dokino javasolta, mert kicsinek talalta a sulyat). De pont ugyanezek a szintomak, csakhogy az en gyerekem meg orditott is hozza, ahogy a torkan kifert. En sokmindent kiprobaltam (hatha faradt, lefektettem, hatha a hasa faj, megmassziroztam, hatha cumisuvegbol keri- nem kerte).

Viszont olyan sikeres volt a programja, hogy azota csak cumisuvegbol eszik vagy tapszert vagy anyatejet, a cicit nagyon ritkan fogadja el par percre.

Ha nem akarsz igy jarni, en a La Leche Ligat hivnam fol, ok tudnak segiteni szoptatas ugyben. En lehet, hogy tul gyorsan feladtam, de a dokino minden heten akarta latni a gyereket, hogy mennyit hizott, es vervetelre meg ilyenekre kellett jarni, ugyhogy nekem mindegy volt, hogyan, csak egyen. Ha nalad sulygond es egyebek nincs, legyel kitarto, hogy minel tovabb tudd szoptatni a gyerekedet!

Sok szerencset!

2010. jún. 10. 12:11
 12/13 anonim ***** válasza:
58%
Az én fiam akkor csinálta ezt mikor jött a fogam, mondjuk neki 3 hónapos korától már jöttek is fogai sorban.Én is azt hittem, hogy nincs elég tejem, de nem ez volt a gond, másfél éves koráig szopizott.
2010. jún. 10. 12:40
 13/13 anonim ***** válasza:
71%
Előző vagyok. Természetesen nem az én fogam, hanem a gyereké jött :)
2010. jún. 10. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!