Ebbe a babakocsiba újszülöttet rakhatok hordozóval? Vagy inkább keressek olyat, ami vízszintesig dönthető?

A mózest úgysem használod tovább három hónapnál( mondjuk mi hat hónapig használtuk), tehát addig talán kibírja valahogy az az öttagú család, ha arról van szó, hogy a legkisebbiknek kímélve legyen a gerince.
A hordozó pedig káros.De használd nyugodtan.Cigarettát is kapsz kereskedelmi forgalomban, mégsem gondolod, hogy ártalmatlan.

Olyat keress, ami vízszintesig dönthető és dokkolható rá hordozó. Mostmár én is ilyet vennék elsőre is. Most használtan vettünk egy Peg Perego Veneziát, ez olyan. Ami nekem fontos volt:
vízszintesig dönthető
bolygosítható kerekek
átfordítható tolókar
Télen nem tudom, hogy jó lesz-e, így utólag jutott az eszembe, de akkor már elmúlik 6 hós, jobban lehet majd válogatni a sport kocsit között.
Elég hosszú a babánk, Pierre Cardin 682-t vettünk, de a mózest már kinőtte, a sport része nem dönthető teljesen.
Míg nem tudnak ülni, elcsúsznak oldalra, ha nem vízszintesen fekszenek és nem jó a gerincüknek, ha C alakban fekszenek. Nálunk a hordozóban nem szeretett sokáig, párszor sétáltunk abban is, mert ugye nézelődni meg már nagyon szeret. És nagyon beleizzad a hátacskája is, szóval kényelmetlen volt neki több szempontból is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!