Kettő vagy akár több gyerekes anyukák, akiknek max.3-4 éves gyerekeik vannak leírnátok egy napi rutinjaitokat, hogyan telik?
19 hónapos és épp 3 éves lányok. A nagy most kwzdte az ovit. Reggel fél 7 körül kelünk, eszünk kását gyümivel, elkészülünk és megyünk oviba, hazafelé kicsivel vásárlás, otthon főzés, játék, aztán déltől 2-ig alvás. Előtte vagy utána vagy is-is ebéd :) ebéd után ovimenet. Otthon elszórakoztatják egymást, vacsi, fürdés aztán fél 8 körül alvás. Apa külföldön, egyedül vagyok velük.
Tavasszal végre tudunk játszóterezni is majd.
Hétvégén általában unatkozunk, mert akkor nem tudunk barátokat áthívni vagy mi menni, mindenki apázik.
4 és 2 éves lányaink vannak. A nagy ovis, középsős, a kicsi február eleje óta bölcsis, én csütörtökön kezdek új munkahelyen.
Amíg a kicsi itthon volt, reggel 7 kor keltünk a nagyot elvittük oviba, utána hazajöttünk, főzés, mosás, takarítás stb. Közben a kicsi játszott, pakolt. Délben kb. 2 órát aludt. Felkelés után rendrakás, majd elmentünk a tesóért az oviba. Férjem 4ig dolgozik, negyed 5-re itthon van bicóval. Utána a lányok együtt játszanak, festenek, gyurmáznak, kupit csinálnak együtt. Kb. 6 körül vacsira, aztán a csajok megfürödnek egy nagy kád vízben, a nagynak általában ekkor ered meg a nyelve az oviról. Kb. 8 után már csendesülünk a kicsi fél 9-9 körül elalszik, a nagy olyan 9 körül.
Mióta a kicsi is bölcsis korábban kelünk fél 7 körül, én viszem majd őket reggel mindkét helyre, aztá magamat a munkaba. Nekem fél 5-ig lesz munkaidőm, úgyhogy délutáni gyerekhazaszállítást meg kell osztani majd.
Hétvégén nincs munka, a hétvégi programok változatlanok maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!