3 hetes Kislányom nehezen alszik éjjel. Mindkét ciciből "megtömöm", de a másodikból kb 20-at eszik csak. Nem fog elapadni az a cicim? Vagy ilyenkor a másodikat fejjem le?
Nekem a fiam elég bénán szopott. Én este olyan fáradt vagyok hogy a fejés szóba se jöhet, már nem is csinálom egyáltalán. Ha sűrűn szopizik akkor szerintem elég annyit tenni hogy köv szoptatáskor majd arra teszed vissza amiből utoljára evett. Én ezt csináltam és nem volt baj (nem keményedett be a cici, de egy kicsi feszült). Este kb 2 óránként kellett mellre tenni. Majd megerősödik az arcizom és elég lesz egy cici is (egy ideig:)aztán megint kezdődik... Amúgy nem kéne méregetni!!!! Mert még álmodban is számolgatni fogsz, és azért nem alszol mert aggódsz. Az is lehet most van a 2-3 hetes növekedési ugrása. Mi most vagyunk 6 hetesek és szintén növekedési ugrás van, egyszerűen az van hogy a plusz ami kéne azt csak többszörre tudja kiszopni(elfárad) és hát elég nyűgös miatta.
Ha feszül a melled akkor melegvizes zuhany, borogatás, infra lámpa, körkörös mellmasszázs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!