Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos kortól adható a...

Hány hónapos kortól adható a babáknak májkrém, virsli és rizs?

Figyelt kérdés
17.-én lesz 7 hós a fiam.
2010. jún. 8. 12:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Rizst már lehet adni a hozzátáplálás kezdetétől. Figyelj rá, mert hasfogó lehet.

Én a magam részéről 1 év felett adtam májkrémet és virslit. De itt sok anyukától olvasom, hogy jóval hamarabb.

Ilyen kicsinek, mint a tied, a csirkemellet, pulykamellet ajánlanám inkább, mint ezeket a művackokat.

2010. jún. 8. 12:38
 2/19 anonim ***** válasza:

Rizst már adhatsz, májkrémből "sajátot" igen (csirkemáj+hagyma+víz+pici olaj+pici só a végén), virslit én nem adnék. Sajnos a virslik 90%-a szója tartalmú, a gyengébb minőségbe meg ki tudja mit darálnak még bele...

Egy éves kor után, és akkor is csak a csomagolt ellenőrzött tartalmúból válassz.

2010. jún. 8. 12:39
 3/19 anonim ***** válasza:
Csinálj saját virslit:)Mi is azt csinálunk:)
2010. jún. 8. 12:43
 4/19 anonim ***** válasza:
Én olyan 10 hónaposan adtam először virslit a pici lányomnak. Pick-et, frankfurtit. Nagyon szereti, azóta is gyarkan eszi vacsorára, a napokban lesz egy éves. Nem volt tőle semmi gondunk, de májkrémet még nem adtam. Azzal várok még egy kicsit.
2010. jún. 8. 12:51
 5/19 anonim ***** válasza:

Bocs az offért:

Hogy kell virslit csinálni? Engem nagyon érdekelne!

2010. jún. 8. 13:06
 6/19 anonim ***** válasza:
Rizst lehet szinte bármihez (én pl. szoktam csinálni alma-banán-pulyka-rizst, almaszószt csirkével és rizzsel, ilyesmi), virslit és májkrémet nem, mert nagyon sok "szemét" van benne, sertésbőr és társai... Inkább csirkemell- és pulykamellsonkát.
2010. jún. 8. 13:06
 7/19 A kérdező kommentje:

Tyű hát jöttek válaszok!Ennyire nem is számoltam :)))) de nagyon örülök neki!!!

Tényleg most hogy kedves utolsó írtad a sonkát,azt már lehet adni?És milyet vegyek neki?Olyat lehet hogy pl. a krumplival összefőzöm és úgy turmixolom össze?És rizst milyet lehet?Nekünk az unclebens hosszúszemű gyors rizs van itthon.Abból mennyit lehet?Ugyanúgy lehet csinálni mintha krumplival sűrítenék?Bocsi ha hülyéket kérdezek de ezen a téren még tanuló vagyok.

2010. jún. 8. 13:11
 8/19 A kérdező kommentje:

Mennyi idős a babád utolsó?

Csak az almaszósz miatt kérdezem.Vagy már ennyi tejet ehetnek a babák ami az ételben van?

2010. jún. 8. 13:12
 9/19 anonim ***** válasza:

7 hónapos volt a kisfiam, amikor leültem mellé a kezemben egy Orsi csirkemellsonkás kenyérrel. Odamászott hozzám, kikapta a kezemből, és elkezdte nyammogni, pedig még egy foga sincs. Így azóta adok neki. :) Azóta nem is pépesítem nagyon a kajáit.

Rizst pedig: zacsis gyors rizst megfőztem, és lefagyasztottam, és ha kell valamilyen kajához, csak előveszek egy keveset, és hozzákeverem.

2010. jún. 8. 13:15
 10/19 anonim ***** válasza:
8 hónapos, és az almaszószt-meggyszószt natúr joghurttal habarom be neki, nem tejjel készítem.
2010. jún. 8. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!