Hány hónapos kortól adható a babáknak májkrém, virsli és rizs?
Rizst már lehet adni a hozzátáplálás kezdetétől. Figyelj rá, mert hasfogó lehet.
Én a magam részéről 1 év felett adtam májkrémet és virslit. De itt sok anyukától olvasom, hogy jóval hamarabb.
Ilyen kicsinek, mint a tied, a csirkemellet, pulykamellet ajánlanám inkább, mint ezeket a művackokat.
Rizst már adhatsz, májkrémből "sajátot" igen (csirkemáj+hagyma+víz+pici olaj+pici só a végén), virslit én nem adnék. Sajnos a virslik 90%-a szója tartalmú, a gyengébb minőségbe meg ki tudja mit darálnak még bele...
Egy éves kor után, és akkor is csak a csomagolt ellenőrzött tartalmúból válassz.
Bocs az offért:
Hogy kell virslit csinálni? Engem nagyon érdekelne!
Tyű hát jöttek válaszok!Ennyire nem is számoltam :)))) de nagyon örülök neki!!!
Tényleg most hogy kedves utolsó írtad a sonkát,azt már lehet adni?És milyet vegyek neki?Olyat lehet hogy pl. a krumplival összefőzöm és úgy turmixolom össze?És rizst milyet lehet?Nekünk az unclebens hosszúszemű gyors rizs van itthon.Abból mennyit lehet?Ugyanúgy lehet csinálni mintha krumplival sűrítenék?Bocsi ha hülyéket kérdezek de ezen a téren még tanuló vagyok.
Mennyi idős a babád utolsó?
Csak az almaszósz miatt kérdezem.Vagy már ennyi tejet ehetnek a babák ami az ételben van?
7 hónapos volt a kisfiam, amikor leültem mellé a kezemben egy Orsi csirkemellsonkás kenyérrel. Odamászott hozzám, kikapta a kezemből, és elkezdte nyammogni, pedig még egy foga sincs. Így azóta adok neki. :) Azóta nem is pépesítem nagyon a kajáit.
Rizst pedig: zacsis gyors rizst megfőztem, és lefagyasztottam, és ha kell valamilyen kajához, csak előveszek egy keveset, és hozzákeverem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!