Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 honapos babaknak jatekok?

6 honapos babaknak jatekok?

Figyelt kérdés
6 hos a kislanyom de egyaltalan nincs el magaban egesz nap szorakoztatni kell.tudtok esetleg olyan jatekokat ajanlani amivel kicsit le is lehet farasztani ugyanis nem igen alszik es gondolom azert mert ha lerakom jatszoszonyegere rogton sir,hogy vegyem fel vagy a babakocsijaban van...
2011. szept. 22. 15:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Én is feltettem anno, nem sok választ kaptam! Igaz nekem pici fiam van aki már 7 hós, de amit szeret:

-éneklő táncoló plüss boci

-zenélő villogó színes mozdony

-zenélő kulcstartó

-csörgős, csipogós könyv

-éneklő ugató mozgó kutya

[link]

-ez a legújabb kedvenc, csörög a belseje és nagyon jól fejleszti az egyensúlyozást, az izmokat valamint a mászni tanulást (ráfektetem és görgeti magát,rugdossa a lábával, és próbálja kiszedni a csörgőket-amit ugye lehetetlen- mi normál játékboltban vettünk ilyet fele ennyiért)

[link]

Egy szóval minden érdekli(kb.10 percig, ezért variálom őket) ami színes, több féle anyagból van, mozog és hangot ad. A csörgők már a múlté...

2011. szept. 22. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!