Klíma nélküli kocsiban, melyik ablakokat húzzátok le, hogy huzat sem legyen, de ne is legyen 90fok? Babám az anyós ülés mögött ül, már nem hordozóban, hanem gyerekülésben.
Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 11:13
1/4 anonim válasza:
szia, ált. az ellenkező oldali első ablakot.
2/4 anonim válasza:
Én vezetek, az én ablakomat szoktam lehúzni, nem csap úgy hátra. Anyós mögött ül a babám gyerekülésben. Ha az anyós ablakát húzom le, az hátracsap. Hátul nekünk nem lehúzható az ablak (3 ajtós kocsi).
3/4 anonim válasza:
A vezető oldali ablakot szoktam leengedni
4/4 anonim válasza:
az én fiam is az anyósülés mögött ül. Ha lassan megyünk (forgalomban, kis utcákban kanyarogva), akkor a mellette lévő ablak, ha gyorsan, akkor a vezető ülés melletti ablak van lehúzva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!