Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hármasiker lányoknak ezek a...

Hármasiker lányoknak ezek a nevek cukik?

Figyelt kérdés

22 hetes terhes vagyok három kislánnyal a pocakban :)

Mit szólnátok ha a nevük Alma, Eper, és Málna lennének? Ha ismernètek ilyen nevű kislányokat mi jutna róluk eszetekbe? Szerintem aranyos és legalább észrevehető, hogy kapcsolat van közöttük. Hívhatnám öket gyümölcskéknek :) szerintetek milyenek ezek a nevek?

2018. febr. 17. 11:21
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Attól függetlenül, hogy nekem tetszik-e vagy nem... azért sem érdemes ilyen kérdést feltenni, mert úgyis mindig lesz olyan, aki azt mondja, hogy undorító, meg olyan is, aki azt mondja, milyen édes. Az a baj, hogy a másik végletre is fujjognak az emberek, régi és komoly női névre írták nekem, hogy hát ez a legcsúnyább név, amit valaha hallottak. Ezek után meg egyáltalán nincs értelme ezt vadidegen emberektől megkérdezni. Mindenesetre mindenképp el kell gondolkodni azon, hogy amellett, hogy egy bármilyen név tetszik, később, ha felnőtt lesz, akkor is illeni fog-e, vajon a viselőjének tetszik-e stb...
2018. febr. 18. 08:52
 32/33 anonim válasza:
Lehet hogy ez neked tetszik, de nekik nem biztos hogy fog. Keress más féle kapcsolatot a nevek között. Pl a virág nevek tényleg szépek. Nekem nagyon tetszik a Viola😊
2018. febr. 28. 17:42
 33/33 anonim ***** válasza:
Hogy mi jut a nevükről eszembe? Turmix!
2019. jún. 21. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!