Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hármasiker lányoknak ezek a...

Hármasiker lányoknak ezek a nevek cukik?

Figyelt kérdés

22 hetes terhes vagyok három kislánnyal a pocakban :)

Mit szólnátok ha a nevük Alma, Eper, és Málna lennének? Ha ismernètek ilyen nevű kislányokat mi jutna róluk eszetekbe? Szerintem aranyos és legalább észrevehető, hogy kapcsolat van közöttük. Hívhatnám öket gyümölcskéknek :) szerintetek milyenek ezek a nevek?

2018. febr. 17. 11:21
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
84%
Hármasiker KISLÁNYOKnak CUKI. :) Felnőttnek vicces.
2018. febr. 17. 11:41
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, hogy Piros a vezetéknév. 😊

Amúgy külön még csak csak elmegy, de tesóknak túl hippi.

Akkor már inkább a jelentésük legyen ugyanolyan.

2018. febr. 17. 11:53
 13/33 anonim ***** válasza:
92%
Tudjuk, te vagy a harmasikres kerdezo aki minden valaszhoz odairja, hogy harmasikreket var, ugy latszik mar nagyon unatkozol, ezek a nevek hogy jutottak eszedbe?
2018. febr. 17. 12:01
 14/33 anonim ***** válasza:
90%
Nincs semmi jó a tv-ben hogy így unatkozol?
2018. febr. 17. 12:30
 15/33 anonim ***** válasza:
54%
Magyarázzátok el nekem hogy egy gyümölcs név mitől rosszabb mint egy virág név? Ha egy kislány lehet Ibolya, Boglárka, Rózsa akkor miért ne lehetne Málna? Csak mert ezek nem olyan elterjedtek?
2018. febr. 17. 12:34
 16/33 anonim ***** válasza:
83%
Nekem van egy ismerősöm, akinek 3 lánya van. Bodza, Eper és Málna. Elég fura... Szerintem inkább keress azonos betűkkel kezdődő neveket. Pollett, Pálma, Panka (ez csak ötlet).
2018. febr. 17. 12:34
 17/33 anonim ***** válasza:

Szerintem is inkább az azonos kezdőbetűsek legyenek, vagy amik hasonlítanak, pl. Lora, Lana, Lara

Vagy virág nevek, azok jobban elfogadottabbak, pl. Kamilla,Rózsa,Ibolya, Viola

2018. febr. 17. 12:49
 18/33 anonim ***** válasza:
17es légyszíves tudnád linkelni a 4. virágneves kérdést? Köszönöm!
2018. febr. 17. 12:51
 19/33 anonim ***** válasza:
2018. febr. 17. 12:57
 20/33 anonim ***** válasza:
94%
Aranyosak a maguk modjan, de en a helyedben valasztanek mast. Kepzeld el ha felnott korukban ugyvedno vagy orvos lesz beloluk, hogy hangzana a Dr. Màlna? :) lanyommal korhazban voltunk nehany eve,fekudt egy kislany, Eperke volt a neve...hat nem tudtam hova tenni...:)
2018. febr. 17. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.