22 hetes terhes vagyok három kislánnyal a pocakban :)
Mit szólnátok ha a nevük Alma, Eper, és Málna lennének? Ha ismernètek ilyen nevű kislányokat mi jutna róluk eszetekbe? Szerintem aranyos és legalább észrevehető, hogy kapcsolat van közöttük. Hívhatnám öket gyümölcskéknek :) szerintetek milyenek ezek a nevek?
Hát ez nem sikerült nagyon viccesre, de ne add fel!
2018. febr. 17. 11:24
2/33 piroska és a farkas válasza:
Kérlek, ne...Akkor már inkább virágnevek legyenek.
2018. febr. 17. 11:24
3/33 anonim válasza:
Gratu a három kislányhoz, de.. NEE!!! Ezek a nevek fájtak..nagyon. Szerintem borzalmas, bocsánat. Legfeljebb az Alma tetszik egy picit.
2018. febr. 17. 11:25
4/33 anonim válasza:
Cuki. Kisbabáknak, vagy meseszereplőknek. De felnőtt embereknek nem. Nagyon gáz nevek.
És ez a gyümölcsös kapcsolat nekem túlságosan erőltetett.
5/33 anonim válasza:
Mondjuk #1 kommentjét olvasva, lehet hogy poén. De ha az, nem vicces.
6/33 anonim válasza:
És ilyeneknek lehet gyerekük? Felháborító!
2018. febr. 17. 11:26
7/33 anonim válasza:
Ez pont olyan, mint amikor az egyik korábbi kérdésben egy terhes nő nem akart asszisztálni a férje exnejével űzött hobbinak, hogy a 4. gyerek neve is valamilyen virágnév legyen.
A névtől nem lesz extrább a kapcsolat köztük, bőven elég a vérségi kapocs.
Olyan nevet keress, ami nem csak kicsiként aranyos meg cuki, hanem felnőttként se kelljen emiatt szégyenkeznie, hogy mennyire gyökér volt az anyja, hogy infantilis nevet adott.
Ha nagyon ragaszkodsz a hasonlósághoz, akkor legyen a kezdőbetű(pl régen a bűbájos boszorkákban volt ez) ugyan az, vagy a név eredete stb.
2018. febr. 17. 11:28
8/33 anonim válasza:
Kiváló! Maximálisan támogatom az ötletet. 👌
2018. febr. 17. 11:28
9/33 anonim válasza:
Ne tedd.. Ezek borzalmasak. Később felnőttként se tudnám komolyan venni őket.
2018. febr. 17. 11:32
10/33 anonim válasza:
Szerintem ne adj ilyen nevet a kislányaidnak. Felnőnek nem fognak az örömtől repdesni,meg jönnek majd a csufolodasok. Annyi szép lány név van. Miért pont ilyen borzalmas neveket adnál a piciknek!? Találj ki másik három nevét,nézelődj,hidd el találni fogsz három jó passzoló nevet az ikreknek :) sok boldogságot a picikhez 🙂🙂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!