Hármasiker lányoknak ezek a nevek cukik?
22 hetes terhes vagyok három kislánnyal a pocakban :)
Mit szólnátok ha a nevük Alma, Eper, és Málna lennének? Ha ismernètek ilyen nevű kislányokat mi jutna róluk eszetekbe? Szerintem aranyos és legalább észrevehető, hogy kapcsolat van közöttük. Hívhatnám öket gyümölcskéknek :) szerintetek milyenek ezek a nevek?
Az Alma jó, az Eper és a Málna már önmagában is elég büntetés lenne, de így együtt szörnyű ötletnek tartom:(
A túl hasonló nevek sem jók.
A virágneveknek annyi előnyük lenne ezekkel szemben, ha három "bevett" nevet választanál, amik legalább önmagukban vállalhatóak kortól függetlenül is.
Gondolj arra, hogy nem maradnak mindig a kislányaid. Lesznek kamaszok, felnőttek, idősek is.
Egy névnél nem az a legfontosabb, hogy "cuki" legyen, hanem hogy minden életszakaszban felemelt fejjel mutatkozhasson be az ember...
Ugyan, teljesen jók.
LEglább a hülye nevük eltereli a figyelmet a hülye anyjukról.
Kár h a körte, a mandarin, az egres vagy a sütőtök nincs az anyakönyvezhetö nevek listáján.pedig akkor abbol is választhatnál. De lehetne Kovács Tojásrántotta is:D
Röhejes elgondolás!!
Még jobb lenne, ha A babának A-betűvel kezdődne a neve, B babának B-vel, C babának C-vel, így azt is lehetne tudni, mi volt a születési sorrend.
Pl. akkor lehetnének Alma, Bodza, Cukorrépa.... és akkor a legkisebbet becézhetnéd úgy, hogy Cuki
Ha ilyen nevű testvér kislányokat ismernék meg, először az jutna eszembe, hogy az anyjuk meghibbant, az apjuk meg vagy szintén hibbant, vagy papucs, vagy lesz.rja, hogy mi lesz a nevük, vagy meghalt idő előtt, és nem tudott reklamálni.
Egyedül az Alma az, amit elfogadhatónak tartok és valamiért még egy komoly felnőtthöz is el tudom képzelni, de a többi kész.
Ha fiaid lennének, mi lenne a nevük: Uborka, Banán, cukkini?
Szerintem neked agyadra mentek a hormonok :D
Ha már annyira növénynév, akkor Gerda, Flóra, Kamilla - pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!