Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiú helyett lánybaba, hogyan...

Fiú helyett lánybaba, hogyan dolgozza fel?

Figyelt kérdés
A férjem erősen bízott abban, hogy kisfiúnk lesz.A terhességem elején mindig azt mondogatta, hogy az ő kisfia ilyen meg olyan lesz.24 hetes voltam, amikor megtudtuk, hogy ő bizony kislány.Aztán egészen a végéig mondogatta, amikor kérdeztem mit szól a cuki kislányához, azt mondta, majd meglátom, hogy ő fiú.Mondtam legyen úgy.Holnap lesz 2 hetes, de eddig még úgy érzem nem békélt meg a helyzettel.Ugye előbb utóbb meg fog békélni a kislányával?Én személy szerint mindig is kislányt szerettem volna, hiszen fel lehet őket öltöztetni csini bodykba meg majd később befonni a hajacskájukat...

2018. febr. 13. 20:59
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
75%

Kedves Kérdező! Hogy vagytok?

Mi a férjemmel szentül hittük, hogy kislányunk lesz, még mielőtt megfogant volna, akkor is. Amikor kiderült, hogy kisfiú, mintha egy picit csalódott lett volna, de felcsillant a szeme, hogy a kisfiúval mennyi fiús dolgot lehet csinálni. Aztán jött pár komplikáció és hálát adunk az égnek, hogy egészséges és van nekünk!

Most tervezzük a második babát és nem érdekel a neme. Ha 2 fiam lesz imádni fogom őket, ugyanúgy mintha a kisebbik lány lenne.

"Én személy szerint mindig is kislányt szerettem volna, hiszen fel lehet őket öltöztetni csini bodykba meg majd később befonni a hajacskájukat..." Ez butaság. Öltöztetheted mondjuk 2 éves koráig, vagy még addig sem, majd ő megmondja mit akar felvenni. Kisfiúkat is lehet vagányul öltöztetni. Ez egy külsőség, ne ez alapján dönts milyen neműt babát szeretnél.

2019. ápr. 16. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!