Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiú helyett lánybaba, hogyan...

Fiú helyett lánybaba, hogyan dolgozza fel?

Figyelt kérdés
A férjem erősen bízott abban, hogy kisfiúnk lesz.A terhességem elején mindig azt mondogatta, hogy az ő kisfia ilyen meg olyan lesz.24 hetes voltam, amikor megtudtuk, hogy ő bizony kislány.Aztán egészen a végéig mondogatta, amikor kérdeztem mit szól a cuki kislányához, azt mondta, majd meglátom, hogy ő fiú.Mondtam legyen úgy.Holnap lesz 2 hetes, de eddig még úgy érzem nem békélt meg a helyzettel.Ugye előbb utóbb meg fog békélni a kislányával?Én személy szerint mindig is kislányt szerettem volna, hiszen fel lehet őket öltöztetni csini bodykba meg majd később befonni a hajacskájukat...

2018. febr. 13. 20:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%

Mindketten furák vagytok.

"hiszen fel lehet őket öltöztetni csini bodykba meg majd később befonni a hajacskájukat..."

Ritka gyerekes a felfogásotok!

2018. febr. 14. 11:16
 12/21 anonim ***** válasza:
41%
Hat igen, ezen nekem is megakadt a szemem :D Mintha valami porcelan, vagy jatek babarol beszelnel. Ha a ferjed ezt latta, meg ezeket mondtad neki, ne csodalkozz azon, hogy nem akart lanyt, inkabb fiut. hatha azt majd nem kezeled jatek babakent.
2018. febr. 14. 16:33
 13/21 anonim ***** válasza:
74%
Két hülye egy pár, már bocs...
2018. febr. 14. 16:56
 14/21 anonim ***** válasza:
95%

Ezt a fel lehet öltöztetni csinibe meg befonni a hajacskáját felfogást érdemes hanyagolni. Az én anyám is így állt hozzá, hogy kislánya lesz, aztán jöttem én, egy nagyon fiús, egyáltalán nem csajos viselkedésű lány és mai napig látom rajta, hogy mennyire csalódott emiatt. Kiskoromba fonogatta a hajam, csinált frizurákat, adott rám ruhácskát, de az első adandó alkalommal szedtem szét a hajam és öltöztem át. Rohantam bogarat, csigát szedni, stb. Az, hogy valaki kislány még nem jelent semmit.

Ezt a pároddal is értesd meg. Én imádtam apummal barkácsolni, fát vágni, stb, pedig lány voltam. Első sörömet is vele ittam miközben forma1-et néztünk. Nem lettem leszbikus, teljesen normális nő vagyok. Nem nem függvénye, hogy milyen lesz a gyerek. Láttam én már kisfiút is sírni, mert elszakadt a nyaklánca. Semmit nem jelent, hogy mi van a lába közt. A személyisége a lényeg, na meg persze, hogy egészséges.

2018. febr. 14. 19:10
 15/21 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező, neked is még inkább játékbaba való, nem igazi. Úgy látszik, nem sikerült kiélned gyerekkorodban a babázást, de kérlek ne erőltesd a lányodra a csajos csini rucikat, ha nem tetszik neki, és ne fonogasd a haját, ha nem szeretné!
2018. febr. 14. 19:21
 16/21 anonim ***** válasza:
87%
Előre sajnálom a kislányt, főleg akkor, ha a második fiú lesz. Mindenért a nagylány lesz a hibás, neki kuss a neve, nem mehet sehova, nem lehet barátja, csak ötösöket hozhat haza, az öccse nyúzza, szekálja és veri majd, de akkor is a fiú lesz az istencsászár, ha kétszer is megbukik, a lány meg brillíroz az egyetemen mesterszakon.
2018. febr. 14. 21:36
 17/21 anonim ***** válasza:
27%
Ha első baba, akkor szerintem az is nagyban közrejátszik, hogy nem tud még mit kezdeni a helyzettel. Anyának volt 9 hónapja ráhangolódni a dologra a hormonbomba miatt, amit ilyenkor a testünk termel. Apa csak egy kisebb vizilovat kapott 9 hónapig, aztán hopp egy gyerek... szerintem ki fog az alakulni, aminek kell. 😊😊
2018. febr. 16. 06:40
 18/21 anonim ***** válasza:
27%
Egy idő után ő védni f9gja mindentől és imádni fogja. Mellesleg...egy második baba sem rossz ötlet
2018. febr. 16. 18:04
 19/21 anonim ***** válasza:
83%
Persze xd szuljon meg egyet xd hatha az is lany xd.
2018. febr. 16. 18:48
 20/21 anonim ***** válasza:
87%
Az én párom is fiút szeretett volna, de nagyon. Amikor kiderült, hogy kislány, láttam rajta, hogy nagyon csalódott volt, de sosem mondta volna. Talán még reménykedett is végig, hogy kisfiú lesz. 5 napja született meg a kislányunk, és az első pillanattól kezdve imádja. Még azt is mondta, hogy nem is érti, miért várt bármit is előre, amikor ha fiú, ha lány, az övé és ugyanúgy szereti. Ha a születése után sem változott ez meg, akkor már komoly gondok lehetnek szerintem.
2018. febr. 23. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!