Fiú helyett lánybaba, hogyan dolgozza fel?
Mindketten furák vagytok.
"hiszen fel lehet őket öltöztetni csini bodykba meg majd később befonni a hajacskájukat..."
Ritka gyerekes a felfogásotok!
Ezt a fel lehet öltöztetni csinibe meg befonni a hajacskáját felfogást érdemes hanyagolni. Az én anyám is így állt hozzá, hogy kislánya lesz, aztán jöttem én, egy nagyon fiús, egyáltalán nem csajos viselkedésű lány és mai napig látom rajta, hogy mennyire csalódott emiatt. Kiskoromba fonogatta a hajam, csinált frizurákat, adott rám ruhácskát, de az első adandó alkalommal szedtem szét a hajam és öltöztem át. Rohantam bogarat, csigát szedni, stb. Az, hogy valaki kislány még nem jelent semmit.
Ezt a pároddal is értesd meg. Én imádtam apummal barkácsolni, fát vágni, stb, pedig lány voltam. Első sörömet is vele ittam miközben forma1-et néztünk. Nem lettem leszbikus, teljesen normális nő vagyok. Nem nem függvénye, hogy milyen lesz a gyerek. Láttam én már kisfiút is sírni, mert elszakadt a nyaklánca. Semmit nem jelent, hogy mi van a lába közt. A személyisége a lényeg, na meg persze, hogy egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!