Amikor már mászik a baba milyen ruhát adtok rá? Nem dolgozza le a mászással, illetve nem kopik ki a térde?
Teljesen átlagos ruhát adok rá. Megvannak azok a ruhák, amiket itthonra kap meg, természetesen váltással (10-12 darab).
Vannak olyan ruhái is, amit akkor adok rá, ha megyünk valahová. pl. vásárolni, vendégségbe, munkahelyemre, etc.
Ilyenkor persze 2 db váltás ruha van nálam.
Legtöbb ruhánk kantáros.
2. vagyok
Bocsi, félre értettem a kérdésed.
Tehát: hősszúujjú body, zokni, harisnya, kantáros nadrág.
Nálunk átlagban 25-28 fok van. Annyit mozog, hogy nem fázik. Néha rakok rá pl kocsi cipőt, de hamar lejön róla, így inkább vastag zoknit rakok a harisnya alá. Úgy tuti nem hagyja el.
De van, hogy a bodyra a kantár alá rakok még egy hosszú ujjú polót, amit betűrök a harisnyába.
Én direkt erre a célra vettem jó pár leggingset angol turikban, ez ugye picit vastagabb mint egy harisnya és nincs lábfeje, gyakorlatilag egy vékonyabb pamut nadrág. Ezalá még adok egy harisnyanadrágot mert nálunk nincs meleg, hiába fűtünk 23 fok van a nappaliban, 21 fok a hálóban :-( Alá body és a bodyra egy hosszú ujjú póló.
Szerintem ez így nagyon kényelmes lehet, ha hason van akkor se nyomja őt semmi. Nem vettem észre eddig hogy annyira kikopna a térde, de ezek arra vannak...egyik se volt drágább mint 500 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!