A babád-kisgyereked "milyen" volt?
Figyelt kérdés
A - szopizott és cumizott
B - szopizott és nem cumizott
C - tápis volt és cumizott
D - tápis volt és nem cumizott
2011. dec. 30. 18:13
1/31 anonim válasza:
A és C. Szopizott is és tápot is evett. Sajna még mindig cumizik 21hónapos kislány.
2/31 anonim válasza:
elsőnek A talán fél 4hónapos koráig most pedig B másfél évesen is
3/31 anonim válasza:
A. Bár cumizni 2-3 hósan kezdett addig nem kellett neki. Alvás miatt csak ahhoz kell neki, így nem lóg a cicin :) Cumi a szájába és irány a kiságy.
4/31 anonim válasza:
1#vagyok.
Én 3hónapos koráig tudtam szoptatni,azóta tápszer 1éves koráig.
Cumit kb ő is 2hónapos korában kapott először,nappal már nem használja,csak alváshoz kell neki.
6/31 anonim válasza:
A fiam egyértelműen B! Cumit 2 évesen vette a szájába, mikor a bölcsiben látta, hogy más gyerek cumizik.
7/31 anonim válasza:
D.
6 hetes koráig szopizott, a cumi nem érdekelte. Kivette a szájából és nézte, dobálta, de sosem arra használta mire való.
9/31 anonim válasza:
egy éves koráig szoptattam,aztán tejital.nem cumizott,öklendezett tőle,az ujját szopja
10/31 anonim válasza:
Első babóm: B
Második babóm: A, hat hós koráig. Most 17 hós lesz holnapután, még szopizik, de azóta sem cumizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!