Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiú helyett lánybaba, hogyan...

Fiú helyett lánybaba, hogyan dolgozza fel?

Figyelt kérdés
A férjem erősen bízott abban, hogy kisfiúnk lesz.A terhességem elején mindig azt mondogatta, hogy az ő kisfia ilyen meg olyan lesz.24 hetes voltam, amikor megtudtuk, hogy ő bizony kislány.Aztán egészen a végéig mondogatta, amikor kérdeztem mit szól a cuki kislányához, azt mondta, majd meglátom, hogy ő fiú.Mondtam legyen úgy.Holnap lesz 2 hetes, de eddig még úgy érzem nem békélt meg a helyzettel.Ugye előbb utóbb meg fog békélni a kislányával?Én személy szerint mindig is kislányt szerettem volna, hiszen fel lehet őket öltöztetni csini bodykba meg majd később befonni a hajacskájukat...

2018. febr. 13. 20:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
96%
Körbevezetem a munkahelyemen (egy fogyatékosokat gondozó intézetben dolgozom) mindjárt könnyebben fel fogja dolgozni,és hálát adni azért az egészséges gyermekért.
2018. febr. 13. 21:01
 2/21 anonim ***** válasza:
82%

Nem biztos, ha idióta akkor legjobb esetben "csak" leszarja majd a gyereket.

Persze ha lesz második - ezek után én nem szülnék -, és fiú, akkor az ő seggét meg kinyalja majd.

2018. febr. 13. 21:14
 3/21 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem “szerelmes” a 2 hetes kisbabájába, ott baj van, teljesen mindegy a gyerek neme... 😕
2018. febr. 13. 22:03
 4/21 anonim ***** válasza:
94%
Nekem ez elég durva . Az én párom mindig azt mondta nagyon szeretne egy kislányt . Sokáig (29.hétig) nem tudtuk mi lesz . Párom már akkor azt mondta őt már hidegen hagyja csak egészséges legyen . Mikor az uh n megmutatta ,hogy kislány párom nem ugrándozott ,hogy jaj de jó az volt az első kérdése ,hogy ugye minden rendben vele . Azt hiszem ha ő ilyet müvelne ,hogy nem tudja feldolgozni ,hogy van egy egészséges gyereke de kislány lenne hozzá egy pár keresetlen szavam ...
2018. febr. 13. 22:28
 5/21 anonim ***** válasza:
97%
Bocsi, de szerintem ha legkésőbb a születésekor nem esett vele "szerelembe", akkor ott már bajok vannak. Borzasztó ilyet még olvasni is, hogy a gyerek neme ennyire számít. 😔
2018. febr. 13. 22:55
 6/21 anonim ***** válasza:
87%

Szia

Nálunk is fiúnak mondta a babát a doki az első 5honapban.a 6.dik hónapban mondta hogy kislány.Parom két napig barátkozott a gondolattal és várta a lányát.Nagyon kiakadtam volna ha nem így tesz.nehogy Te kezdj el a lelki világért aggódni.... szégyellje magát ő. Van miért

2018. febr. 13. 23:25
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Előttem mindent leírtak, de ezek után nem szülnék neki 2. gyereket, mert ha az véletlen fiú, akkor ki fogja nyalni a seg.ét is, a kislányáról meg úgy megfeledkezik, mintha nem is lenne. Most sincs számára.
2018. febr. 14. 06:10
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát, neked kéne gatyába rázni az uradat(feltehetően neked urad van, és nem férjed), hogy szedje már össze magát!

Én, mint a felesége, személy szerint iszonyatosan haragudnék rá ezért, hisz ez azt jelenti, hogy én, mint nő sem érek annyit, mint egy fiú/férfi a szemében!

Ilyen az, mikor az ember nem tud örülni annak, amije van, csak zsõrtölődni, hogy nem az elvárásainak megfelelő nemű gyermek született! Szomorú!

2018. febr. 14. 06:40
 9/21 anonim ***** válasza:
87%

Bakker...

Innentől megnyerné az összes pelenkázást. Ugyanis egyedül ott van különbség a kisfiúk és a kislányok között.

Első gyereknél (15 éve) a terminus után! mondta a doki biztosra, hogy fiú, addig arról volt szó, hogy "inkább lány". Röhögtünk egyet, hogy akkor azért nem akart kibújni, hiába mondtuk, hogy Saci gyere ki. Ennyivel elintéztük.

Azóta van két fiú, egy lány, de fel nem foghatom, miért akar valaki csak fiút. Semmi különbség nincs, csak amikor pelenkázni kell.

2018. febr. 14. 07:19
 10/21 anonim ***** válasza:
95%

Egyebkent meg rajta mult hogy fiu lett vagy lany..

En kivancsi lennek hogy mi ez az ellenallas a lanybaba fele, miert csak fiu? Hatha ki lehet beszeltetbi az aggodalmaot vagy ellenerzeset, hatha lehet enyhiteni ugymond jobb belatasra birni

2018. febr. 14. 07:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!