Egy rokon szerint nem leszek jó anya. Vannak még ilyen UFO-k, mint én?
28 éves vagyok, 8 hetes várandós. A férjemmel a babát terveztük, nagyon várjuk, borzasztóan boldogok vagyunk, szeretjük.
Viszont, a sajátomat NEM véve ebbe a kalapba, én soha életemben nem tartottam aranyosnak a csecsemőket, nem olvadoztam tőlük és egyszer se éreztem soha, hogy meg szeretném fogni őket (minél távolabb van annál jobb). Ezt tudja is a családom, de úgy gondoltam, hogy ahogyan számomra, úgy a számukra is természetes és alapvető, hogy a saját gyerekemmel minden nagyon de nagyon máshogyan lesz. Borzasztóan hiszek az anyai szeretet minden elsöprő erejében.
Csak bakker nem szeretem a csecsemőket (a 2-3 éves gyerekektől én is olvadok), a más csecsemőit...
A hétvégén a kezembe akartak adni egy nyáladzó nyakigtakony gyereket és hárítottam. Erre kaptam azt, hogy ideje lenne állítani magamon mert szar anya leszek. A másik sarkalatos pont, hogy én nem szeretek a terhességemről beszélgetni. A magam lelkében borzasztó erősen megélem az egészet, járok anya-magzat kapcsolatanalízisre, a párom állandóan a hasamhoz dumál.. :) De nem akarok kényszeresen állandóan erről beszélni.
Bevallom, nagyon jól esne, ha lenne itt rajtam kívül még néhány földönkívüli, aki megnyugtat, hogy igazam van és nem ezeken múlik, hogy jó anya leszek-e...
A sógornőm egy igazi pszichopata. Olyan bunkó magának való stílussal sokszor, hogy megfejelnéd. Soha nem akart gyereket. Meg sem fogta a gyerekeket.
Aztán szépen lassan megbarátkozott a gyerek gondolatával. Tervezett baba lett nekik, és olyan ősanya lett... más gyerekét azóta sem majmolja, de a sajátját imádja. Őszintén szólva ő az anyukák közötti ismerőseim között az, aki a legtöbb áldozatot hozza a gyermekéért. Úgyhogy hajrá földönkívüli anyucik... 😁
Jelen egy UFO :)
Utàltam a babàkat ès ők is engem. Elkèpzelhetetlen volt szàmomra az az időszak amikor mèg a baba nem tud komunikàlni így nem tudom mi a baja. A nagyobbakat sem szeretem mert visítanak, hisztiznek (a tàrsasàgunkban van egy gyerek esküszöm pszihopata feje van).
Ès làm. Most is itt ül az ölemben a 4 hónapos gyönyörű kisfiam akit imàdok :) ès màr alig vàrom a következőt meg a következőt :)
Anyukàm is ilyen :) rajtam meg az unokàjàn kivül egy gyereket se szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!