Titeket anyaként hogy érint mikor a védőnő/gyerekorvos/egyéb szakember kritizálja a gyereketek fejlődését?
Nyugtalanítanak, aggasztanak ezek a "jótanácsok" vagy le tudjátok sz#rni mert biztosak vagytok benne, hogy nincs semmi komoly baj?
Netán idegesít az ilyesmi vagy el tudjátok engedni a fületek mellett?
Vagy csak én fogtam ki olyan szakembereket, akik mindenben találnak valami hibát?
Én is a dévény terápiát ajánlanám.
Kérdésre a válasz: a gyerekorvosunk rendes nő, a védőnő stílusa csapnivaló. Nagyon jó helyre született a babánk, értem ezalatt, hogy ápolt, anyatejes, párásító , légzésfigyelő is van a szobájában, nagyon szeretjük. Egész házban tisztaság, mégis ha eljön csak kritizál, viszont értelmes választ egyszer sem kaptam ha kérdeztem. Igen, rosszul esik, mert ez a védőnőtől beszólogatás. Múltkor a védőoltásról kérdezett tőle a párom, olyan támadóan viselkedett, mintha nem akarnánk beadatni majd az oltásokat. 6 hetes babám emelgeti a kis fejét, sőt meg is próbálja tartani, szerinte ez is baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!