Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Titeket anyaként hogy érint...

Titeket anyaként hogy érint mikor a védőnő/gyerekorvos/egyéb szakember kritizálja a gyereketek fejlődését?

Figyelt kérdés

Nyugtalanítanak, aggasztanak ezek a "jótanácsok" vagy le tudjátok sz#rni mert biztosak vagytok benne, hogy nincs semmi komoly baj?

Netán idegesít az ilyesmi vagy el tudjátok engedni a fületek mellett?

Vagy csak én fogtam ki olyan szakembereket, akik mindenben találnak valami hibát?

2018. febr. 13. 13:20
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
42%
Az èn fiam tankönyvi fejlődèsű gyerek, szóval sosem volt ilyen gondunk. Azt èn is látom ès az óvónők is mondják, hogy a rajzolással gondjai vannak(5,5 èves), úgyhogy erre most nagyobb hangsúlyt fektetünk ès már sokat fejlődött is. Te szerintem is a szakemberre hallgass, de azèrt a legrosszabbat sem kellene a vèdőnőről feltètelezni, mert úgy tudom, a dèvènyeseknek nem nagyon kell jutalèkot adniuk senkinek,így is alig van kapacitásuk, legalábbis felènk hónapokat kell várni időpontèrt.
2018. febr. 13. 14:38
 22/33 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem inkàbb mondjàk a meglàtàsaikat,mint ne.Aki ezen megsértődik az elég egyszerű felfogàsú.Nem megsérteni akarnak,hanem,hogy a gyereked megfelelően fejlődjön.Ezt ennyire nehéz felfogni?!
2018. febr. 13. 14:43
 23/33 A kérdező kommentje:

És akkor kinek higgyen az ember?? Pl. a háziorvos szerint túl laza a nyaka, neurológus szerint meg inkább feszes, de nem vészes amúgy. Védőnő meg mindent félresöpörve nyomatja a dévényest. Mintha az lenne a bíró.

Az egész sztoriban az zavar, hogy úgy érzem fontosabbnak tekintik a saját érdekeiket, mint a gyerekét. Ez nálam nem alaptalan, mert van egy másik gyerkőc akivel van gond, de ez már egy másik történet.

2018. febr. 13. 14:44
 24/33 A kérdező kommentje:
22. nem azt érzem sértőnek, hogy szólnak. Inkább azt, hogy mindezt annak álcázzák, hogy nekünk akarnak segíteni, miközben egy lehúzásról szól. Na ez sértő.
2018. febr. 13. 14:45
 25/33 anonim ***** válasza:
79%
Lehet menni dévényeshez tb alapon is csak többet kell várni időpontra.
2018. febr. 13. 15:01
 26/33 anonim ***** válasza:
73%
Azért ebben van egy kis üldözési mánia is..
2018. febr. 13. 15:03
 27/33 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem is veled van a baj. Jutalek? Sosem erdekelt, lenyeg, hogy szukseg eseten minel tobb ember lassa a gyereket, aki kompetens lehet a problema kezeleseben.
2018. febr. 13. 15:25
 28/33 anonim ***** válasza:
54%
Paranoid vagy, de komolyan. A lényeg, hogy a gyerekedet több orvos lássa, ne 1-2 alapján ítéld meg a helyzetet. Ha meg kell a torna, akkor kell. Nekem eszembe se jutott soha, hogy jutalék, stb, mondjuk mindenki magából indul ki, de a gyereked kontójára ne gondolkodj így mert ha később baj lesz, hogy számolsz el a lelkiismereteddel? Nyilván nem mondanád meg neki soha hogy bocsi, azt hittem, lehúzás, azért nem vittelek tornára..
2018. febr. 13. 15:28
 29/33 A kérdező kommentje:

ok, hagyjuk...

köszönet mindenkinek

2018. febr. 13. 15:32
 30/33 anonim ***** válasza:
67%

#22-es vagyok.

Értem,hogy mi a problémàd.Ezt csak úgy tudod kiküszöbölni,amennyire lehet,hogy nagyon jó szakembereket vàlasztasz a gyerekednek.Akit sokan ajànlanak,dícsérnek az kevesebb eséllyel mond rosszat.

2018. febr. 13. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!