Titeket anyaként hogy érint mikor a védőnő/gyerekorvos/egyéb szakember kritizálja a gyereketek fejlődését?
Nyugtalanítanak, aggasztanak ezek a "jótanácsok" vagy le tudjátok sz#rni mert biztosak vagytok benne, hogy nincs semmi komoly baj?
Netán idegesít az ilyesmi vagy el tudjátok engedni a fületek mellett?
Vagy csak én fogtam ki olyan szakembereket, akik mindenben találnak valami hibát?
Attól függ, igaza van-e.
Ha jogos akkor igyekszem fejleszteni, de azért amivel gond van azt en is látni szoktam, nem ér meglepetéskent.
Amiben tudom hogy pl. tapasztalatlan védőnő a bemagolt tankönyvét darálja nekem és nem veszi figyelembe a sajátosságokat, elengedem a fülem mellett amit mond.
Mindkét eset előfordult már.
Vagy ezt csak úgy biztos ami biztos alapon mondja, hogy ha később mégis lenne bármi, akkor ne mondhassam hogy ő nem szólt??
Hihetetlen, mindenki ennyire parázik?
Nekem rosszul esett, mikor a gyermekorvosunk azt mondta a kisfiamra,hogy hipotón, meg hogy a csípőjével van vmi!
Ugyanis én láttam Őt minden nap, láttam ahogy tartja magát,a doki viszont nem! Biztos ugyan nem voltam benne, hogy minden rendben van a gyerekkel,mivel nem vagyok orvos,nem tanultam ilyesmiről,de vhogy éreztem, a fiamnak semmi baja!Mivel a fülembe ültette a bogarat,megnézettük a csípőjét,jártunk neurológusnál,a gyerek makk egészséges! 😄
Kíváncsi vagyok a következő vizsgálaton mivel fog előrukkolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!