Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Titeket anyaként hogy érint...

Titeket anyaként hogy érint mikor a védőnő/gyerekorvos/egyéb szakember kritizálja a gyereketek fejlődését?

Figyelt kérdés

Nyugtalanítanak, aggasztanak ezek a "jótanácsok" vagy le tudjátok sz#rni mert biztosak vagytok benne, hogy nincs semmi komoly baj?

Netán idegesít az ilyesmi vagy el tudjátok engedni a fületek mellett?

Vagy csak én fogtam ki olyan szakembereket, akik mindenben találnak valami hibát?

2018. febr. 13. 13:20
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Tehát nem nyugtatna meg :)
2018. febr. 13. 13:51
 12/33 anonim ***** válasza:
84%

Ha a neurológus azt mondta, hogy minden rendben, akkor minek a Dévényes?

A fiam 3,5 hónapos, szintén kicsit ferde a buksija!

Épp tegnap jártunk a neurológusnál, aki azt mondta hogy a korának megfelelő dolgokat tud!Én hiszek neki, megnyugodtam!

De Te ha gondolod, vidd el Dévényeshez,ha az nyugtat meg!

2018. febr. 13. 13:53
 13/33 anonim ***** válasza:
42%

Ha meg hitetlenkedsz, elviszed még 3 helyre, és összeveted a szakvéleményeket. Szerintem meg ne így állj egy két tanácshoz, mint most.

Saját jól felfogott érdeked, azért mondják többen.

2018. febr. 13. 14:00
 14/33 anonim ***** válasza:
64%

Ha Devenyes egy magyar biznisz semmi mas.

A neurologus meg szakorvos.

Szerencsere kulfoldon lakom itt nem divat a lehuzas ( devenyes ) , es a nem riogatnak feleslegesen. Sz@rd le a vedonot.

2018. febr. 13. 14:00
 15/33 A kérdező kommentje:
Gondolom a dévényes jutalékot fizet a védőnőnek, ha küld neki embert. Másra nem tudok gondolni.
2018. febr. 13. 14:03
 16/33 anonim ***** válasza:
72%

Majd fogja tartani rendesen is a fejét!

Én ott csesztem el,hogy nem raktam Őt sosem hasra,mert mindig sírt hason,megsajnáltam és visszaraktam a hátára. A feje meg csak nőt meg nőtt,egyre nehezebb lett.Sokkal keményebb így megtartani a buksit!

De azóta megy neki, szereti is,imád nézelődni, de azért hamar elfárad!

2018. febr. 13. 14:05
 17/33 anonim ***** válasza:
57%
Nálunk nincs ilyen gond. :/ Legyintenek mindenre. Már nagyobb a fiam, 1 hónap múlva lesz 2,5 éves és a gyerekorvos múlt hónapban mondta csak, hogy már gond, hogy nem beszél. A védőnő még most legyint. De a keze se túl ügyes, már 3 hónaposan jött ki hiányosság, hogy nem tartotta meg a kezébe adott tárgyat. Ez se érdekelt senkit. Most kezdett el idén rendesen kanállal enni..... mikor 1-1,5 évesen esznek sokan. Úgyhogy nekem nem túl megnyugtató, ha azt mondják semmi gond.
2018. febr. 13. 14:08
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Azt kihagytam, hogy szinte megnyugtató egyben aggasztó volt számomra a gyerekorvos kijelentése. Nem lepett meg, érzem én, hogy már beszélnie kellene, ha gond van ha nincs, félek attól, hogy valami baja van ami miatt nem beszél.

A ti esetetekben egyébként a fejlődés neurológusra hallgatnék, a védőnőt nem árt lazábban venni, figyelni arra mit mond azért, de nem akkor, ha egy szakembernek mond ellent.

(17-es)

2018. febr. 13. 14:17
 19/33 A kérdező kommentje:
Bosszantó, hogy nem tudhatom milyen háttérfolyamatok zajlanak, pl. hogy kap e jutalékot - mert ha igen, akkor egyértelmű, hogy csak azért mondja. Bár nekem már így is :)
2018. febr. 13. 14:24
 20/33 anonim ***** válasza:
63%

Dehogy kap. Így is rengeteg gyereknek kell.

Akinél neurológusnál mi voltunk anno a fiam 5 hetes koraban 5 percet nézegette majd közölte, hogy ugy tudom, hogy olyan beteg, hogy soha nem fog járni. Után 1 het kórház aminek a végén a másik doki azt kérdezte minek voltunk itt csak egy kis torna kell. Először a katona módszer írták ki de hadználhatatlan volt, utána váltottam dévényesre, pár hét alatt megszűnt minden gond. 11 hónaposan önállóan járt. Ennyit a neurológusokról.

2018. febr. 13. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!