Mit tegyek ha a szüleim beleszólnak a gyerekem nevelésébe?

Nálunk anyu nagyon konok.Mikor kijöttünk a kórházból mondtam neki, hogy nem kell ide jönni hozzánk 1 hétre, de egyszerűen ,,beköltözött".
Lefektettem a szabályokat.ELmondtam én hogy képzelem és megkértem, hogy tiszteljen meg azzal, hogy elfogadja amit kérek.Ő meg apu a mai napig gyereknek néz..pedig elmúltam 38 éves.Örülök, hogy vannak és szeretem őket de sokszor mennek az agyamra.Pedig nem élünk együtt.
Próbálj anyukáddal higgadtan beszélni és elmondani neki, hogy azzal a gyereknek se tesznek jó ha épp el van altatva és már fel is ébresztik, meg ha elkapatják, hogy egyfolytában kézbe van azzal is neked nehezítik a későbbi dolgodat.Mikor valamit csinálnak ami neked nem tetszik mond el ,hogy miért.Lehet vita lesz, sőt biztos, de hátha észérvekkel meg lehet őket is győzni.
Ha nagyon nem megy akkor ahogy tudsz költözz el.De gondolom nem azért mentél haza mert lehetőséged van erre.Kívánom nektek a legjobbakat.

23-as, ne légy már "földmüves", ha érted.
5 éves házasok, lakással, csak a férj kirakta, mert valszeg a férj nevén van a lakás, és ezzel visszaél, semmibe veszi, h öt évig közösen fizették, és bizonyos dolgokat közösen teremtettek meg.
Amúgy lehet, h dolgozott a kérdező, csak épp nem százezreket keres, hanem havi 120-at, amiből félre tenni nem igazán lehet.

#23 mert arra kell apellálni, hogy egy újszülöttel kitesznek?
A férjemmel vettünk közösen lakást. Ha elfelezzük szinte biztos, hogy nem fogok tudni új lakást venni. Szültem, szinte 100% biztos, hogy a munkahelyre nem vesznek vissza.
Tehát Gyerek előtt dolgoztam, vettünk közösen lakást, autót és van közös jövőkép.
Ha elválnánk maradna fél lakás, fél autó, gyed (munka keresés) és egy romokban heverő jövőkép + gyerek.
Szóval a valóságban nem olyan egyszerű. De tök jó ahol mind a két félnek milliók csücsülnek a bankszámláján. De ez ne Magyarországon jellemző.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!