Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol vesztek kisgyermek szandál...

Hol vesztek kisgyermek szandált? Kb.4000-ig érdekel, és azért tartsa a pici bokáját!

Figyelt kérdés
És az lenne a legjobb, ha valami semleges színű lenne, nem kimondottan rózsaszín vagy sötétkék.
2010. jún. 6. 16:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

deichmann, bobbie shoes (nekünk ilyen van, nagyon szereti a fiam, és a doki szerint is jó, egyenes a talpa, hajlékony, tartja a bokát. És jó még a bárenschuhe is nézz szét a katalógusban:

[link]

2010. jún. 6. 16:33
 2/15 A kérdező kommentje:
Barenschuhe cipője van, de így utólag túl keménynek találom a talpát...
2010. jún. 6. 16:37
 3/15 anonim ***** válasza:
teszveszen is ki lehet fogni szinte új szandikat (pl salus, supy)
2010. jún. 6. 17:55
 4/15 anonim ***** válasza:
72%
Decathlonban van 3500 ft-ért kis szandálka mindenféle méretben, nagyon aranyosan néz ki szerintem, és még jónak is tűnik: kék, rózsaszín és drapp színekben.
2010. jún. 6. 19:27
 5/15 anonim ***** válasza:
72%
A dr.Puntok is nagyon jók bár 4990-ért vannak. Kis üzletekben lehet venni olyan bioboltfélékben ahol felnőtt papucsokat is árulnak. Nálunk az Auchanban van egy üzlet és a Coraban is.
2010. jún. 6. 20:52
 6/15 A kérdező kommentje:
Olyan kellene, aminek van sarokrésze, tehát nem csak egy pánt tartja.
2010. jún. 9. 14:24
 7/15 anonim ***** válasza:
2010. jún. 9. 14:29
 8/15 A kérdező kommentje:
Tudom, nagy igényeim vannak, de ezek többnyire nagyon zártak, vagy ha nyitott az eleje, akkor nincs sarka... Egy szandálcipője már van a kisasszonynak, valami szellősebbre gondoltam. Ennek egyébként mi az elérhetősége?
2010. jún. 9. 14:34
 9/15 anonim ***** válasza:
Rákattintasz a cipőre amelyik érdekel és a fotó alatt találsz megjegyzésnek helyet, oda írhatsz. Nem tudom mikor frissített, mert én fél éve vettem tőle pár cipőt, és most készülök megint. Nézegettem a deichman-ban is, most találtam kettőt, 4500ft, de nagyon jók, lehet hogy azt vesszük meg. Még gondolkodom rajta.
2010. jún. 9. 14:50
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom hol laksz pontosan,de én múlt héten vettem Győrben a siesta boltban 2 párat 8000-ért,egyet fizet kettőt kap akciójuk volt-van,így vettem egy 19-est és egy 20-ast,a nyárra kitart.Ezek nem siesta,hanem richter babaszandál,nagyon könnyű,bokatartós és puha talpú.
2010. jún. 9. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!