Barna szálak a baba kakájában, lehet bélféreg?
Figyelt kérdés
2-3 napja vettem észre,h barna szálacskák vannak a babám kakájában.Nem emlékszem pontosan,h mikor kapott tökfőzeléket,de a napokban.Talán a kapor ürül lassan?Piros is pár napja a popsija.Azt olvastam,h a bélféreg fehéres színű.Szerintetek lehet az?2010. jún. 5. 21:34
11/12 anonim válasza:
A fiamnak volt egy plüss zsiráfja.Előszeretettel rágcsálta a farkát.Egy nap a kakijában fekete szálakat találtam...úgy meg ijedtem hogy rohantunk az orvoshoz.:) A doki semmi rendellenest nem talált.Pár nap múlva vittem mosni a zsiráfot,és láttam hogy a farka végén a fekete bolyt igen megfogyatkozott...:D
12/12 anonim válasza:
Az én kisfiamnak már anyatejes korában előfordult ilyen, bevittem a dokihoz, megnézte, azt mondta, nem bélféreg, teljesen ártalmatlan jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!