Barna böfögés 3 hónaposomnál?
Ma voltunk reggel 9kor a kötelező oltást beadatni és a Rotát.
Eddig szundizott és most etettem meg 40 perce, majd büfiztettem. Böfögött is jó nagyot és arra lettem figyelmes, hogy barna színű az ami kijött a száján, tápszerrel keveredett össze.
Idegen tárgy nem volt a szájában, belenéztem, de én nem láttam, hogy sérült lenne belül. Foga nem jön!
Ezután nem sokkal kakilt, ami félig kemény volt, félig normális.
Elmúlt 1 hétben Milumi AR tápszert kapta, de attól kemény lett a széklete, másfél napig szenvedett szegény, mikor kakilnia kellett.
Most aMilumi HA Start Optimát kapja. Elmúlt 1 napban kapott HIPP Gyermekteát, azt el is fogadta.
Létezik, hogy a Rotának van egy ilyen mellékhatása?
Most itt fekszik mellettem a játszó szőnyegen, de mintha kissé nyűgös lenne, meg folyamatosan ásít. Kb. 10 percenkén elkezd sírni, ráncolja a szemöldökét, arcát, de ha szólok hozzá, vagy hozzáérek, akkor abbahagyja. Máskor sosem csinált ilyet, mindig elvolt magában ...
Most fektettem be a kiságyába, adtam neki még tápszert (30ml-t), hogy ne legyen folyadékhiánya és egyből el is aludt.
Remélem, hogy csak a teától volt!
Amúgy, az oltások után a lányom mindig belázasodik, de nem egyből, hanem rá 8-12 órával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!