Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor jön el az ideje, hogy...

Mikor jön el az ideje, hogy külön szobában aludjon a baba?

Figyelt kérdés
7 hónaos a kisfiam. Jön a hideg, így a tetőtérből leköltözünk a földszintre (gázszámla csökkentendő...), ahol negyed akkora szobában leszünk, mint eddig. Lehet, hogy most jött el az ideje, hogy a saját szobájába tegyem? 1x felkel éjszaka szopizni. Ti hogy csináltátok?
2008. okt. 26. 15:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi csak az első pár napban aludtunk vele egy szobában, akkor is csak azért, mert anyukám itt volt. Igaz, hogy egy kis lakásban élünk és a két szoba közvetlenül egymás mellett van. Rögtön halljuk, ha valami mocorgás van. Nálunk bevált. Én többször felébredek, mint ő, mindig ránézek.
2008. okt. 26. 15:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is àtteheted külön szobàba.

Inkàbb most mint késöbb.

Nem akarok senkit megbàntani,de sok gyerek ha a szülökkel van egy szobàa,késöbb nem képes egyedül aludni(fél,megszokàs stb..)

Amig ilyen pici ,szerintem ideàlis àttenni.

Tuti meghallod ha felkel éjjel,meg szerintem az anyai ösztönök miatt magadtol felfogsz kelni hozzà.

2008. okt. 26. 17:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A 6 hetes kisbabám első naptól kezdve külön szobában alszik, semmi gondunk nem volt ebből, Te is nyugodtan tedd külön.
2008. okt. 26. 19:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi 3.5hósak vagyunk és együtt alszunk,próbáltam én átmenni a helyemre,de a papa annyira horkol,hogy nem tudok aludni attól,ha meg sikerül annyira elalszok,hogy már percek óta sírt a baba mikor meghallottam és alig bírtam vissza tenni..én sem tudom mit tegyek,nem egyszerű-többször felkel nekem is éjjel.
2008. okt. 26. 20:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt az alkalom, hogy másik szobába tedd. Esetleg megnyugtató lehet, ha bébiőrzőt használsz.
2008. okt. 26. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!