Mikor jön el az ideje, hogy külön szobában aludjon a baba?
Figyelt kérdés
7 hónaos a kisfiam. Jön a hideg, így a tetőtérből leköltözünk a földszintre (gázszámla csökkentendő...), ahol negyed akkora szobában leszünk, mint eddig. Lehet, hogy most jött el az ideje, hogy a saját szobájába tegyem? 1x felkel éjszaka szopizni. Ti hogy csináltátok?2008. okt. 26. 15:22
1/5 anonim válasza:
Szia! Mi csak az első pár napban aludtunk vele egy szobában, akkor is csak azért, mert anyukám itt volt. Igaz, hogy egy kis lakásban élünk és a két szoba közvetlenül egymás mellett van. Rögtön halljuk, ha valami mocorgás van. Nálunk bevált. Én többször felébredek, mint ő, mindig ránézek.
2/5 anonim válasza:
Szerintem is àtteheted külön szobàba.
Inkàbb most mint késöbb.
Nem akarok senkit megbàntani,de sok gyerek ha a szülökkel van egy szobàa,késöbb nem képes egyedül aludni(fél,megszokàs stb..)
Amig ilyen pici ,szerintem ideàlis àttenni.
Tuti meghallod ha felkel éjjel,meg szerintem az anyai ösztönök miatt magadtol felfogsz kelni hozzà.
3/5 anonim válasza:
A 6 hetes kisbabám első naptól kezdve külön szobában alszik, semmi gondunk nem volt ebből, Te is nyugodtan tedd külön.
4/5 anonim válasza:
Mi 3.5hósak vagyunk és együtt alszunk,próbáltam én átmenni a helyemre,de a papa annyira horkol,hogy nem tudok aludni attól,ha meg sikerül annyira elalszok,hogy már percek óta sírt a baba mikor meghallottam és alig bírtam vissza tenni..én sem tudom mit tegyek,nem egyszerű-többször felkel nekem is éjjel.
5/5 anonim válasza:
Szerintem itt az alkalom, hogy másik szobába tedd. Esetleg megnyugtató lehet, ha bébiőrzőt használsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!