Napi 20 perc séta a friss levegőn elég lehet, vagy túl
kevés?
Figyelt kérdés
A legtöbb baba odavan a sétáért, szeret aludni a babakocsiban, stb., na de az én lányom nem :( . Már az öltöztetésnél eléggé ki van és a 20 perc alatt is nyűgös, mire haza érünk már sír. Más baba is van így?
Mi az 5 hónaposommal másfél-két órát vagyunk kint. 1hónapos kora óta. Van hogy csak felet van hogy 3órát is alszik kint.
Eleinte én is megszenvedtem vele. De mint kiderült nem bírta a mózest így váltottunk.
2018. jan. 15. 18:06
23/34 anonim válasza:
Na, én vagyok az, aki nem tud kimenni sétáltatni, ezt annak a tahó nőnek írom, aki ezt itt szóvá tette a gyk-n. Legtöbbször naponta szerzek rá embert, aki kiviszi, maximum kétnaponta, valóban lehet úgy levegöztetni, hogy beöltözteted, rárakod a franciágyra (ha nem tud legurulni és rányitod az ablakot, nyilván a levegőt így is megkapja, de az én lányom ezt nem viseli el, mert ez nem séta számára. Amúgy kell a napi séta, fontos dolog, az is fontos nekik ha nézelődnek.
2018. jan. 15. 18:11
24/34 anonim válasza:
Miért mennyi ruha megy rá? Amikor ilyen pici volt, csak az otthoni body+rugira ráadtam a jó bő overált és nyomás. Kint takarót terítettem rá, ha még kellett, de a lényeg hogy így semmi macera nem volt az öltöztetés.
2018. jan. 15. 18:14
25/34 anonim válasza:
Azt akartam írni, hogy kevés a 20 perc, de ha ennyire nem bírja, hogy csak sír, akkor lehet én sem tologatnám egy órán át. Majd csak hozzászokik. :) Biztosan nem adsz rá túl sok ruhát? Vagy nem kényelmetlen valami neki a babakocsiban? Ha egyik sem, akkor tényleg kipróbálnék a helyedben egy hordozókendőt, hátha...
2018. jan. 15. 19:31
26/34 anonim válasza:
Mit öltöztetsz annyit rajta? Nálunk egy jó vastag overál megy a benti ruhára, plusz kap egy sapkát és kész. 6 hetes, még be sem kell kötni, 3 perc alatt felöltöztetem. A napi 20 perc nem sok, de a semminél jobb. A rendszer miatt is jó, ha minden nap kimentek, a levegő, és az impulzusok miatt is. Nálunk pl rengeteg a kutya az utcában, ezeket imádja hallgatni a kislányom. :)
2018. jan. 15. 20:40
27/34 anonim válasza:
Nagyon ritka mikor nem megyünk ki, én szeretek kint lenni, kikapcsolódok. De a kisfiammal nem lehet sétálni (csak babakocsival), a kerítés mellé leül és nem hajlandó tovább jönni. Babakocsizni 30-60 percet szoktunk és még 30-60 percet az udvaron játszik. Tegnap megkockáztattam a sétát. Konkrétan belefeküdt a pocsolyába, ha fel akarom venni üvölt, visít, mar. Szívesen lennék kint több időt, elmenni falevel szedni meg hasonlók, de vele nem lehet még. 1,5 éves fiú
Viszont a napi 1 óra levegőzéshez ragaszkodok mindkettőnk miatt.
2018. jan. 15. 22:21
28/34 anonim válasza:
Az én kisfiam 10 hónapos, ha délután 1ig nem viszem ki, tiszta nyűgös. Öltözni ő se szeretett sose, de már kezdi érteni, ha mondom, hogy megyünk, és egy hang nélkül öltözetetem. Szoktunk menni babakocsival,és két hete bicajjal is.
2018. jan. 15. 23:33
29/34 anonim válasza:
Az 1-es kamu. Tudta, hogy itt erre ugranak.
Mi minden nap kimegyunk. Babakorukban orakat aludtak kint a babakocsiban, telen is.
2018. jan. 16. 07:12
30/34 anonim válasza:
Azert nem kamu mert te azt mondtad, nekem ez a velemenyem es kesz, fel kell fogni, nem kamunak stitulalni ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!