Napi 20 perc séta a friss levegőn elég lehet, vagy túl kevés?
Figyelt kérdés
A legtöbb baba odavan a sétáért, szeret aludni a babakocsiban, stb., na de az én lányom nem :( . Már az öltöztetésnél eléggé ki van és a 20 perc alatt is nyűgös, mire haza érünk már sír. Más baba is van így?2018. jan. 15. 15:43
11/34 anonim válasza:
Hát mi sem megyunk mindennap. Mi is csak akkor ha dolgunk van.
12/34 anonim válasza:
Úúúhhh...az 1-es (aki vszleg az 5-ös is) és a 7-es kommenteken ledöbbentem. Milyen buták vagytok! A 7-es pedig egy primitív nőszemély. Te sosem veszed fel a gyereked, ha mondjuk a testközelséget igényelné?
13/34 anonim válasza:
Igen, mert amugy oszinten mi ertelme lenne? Es en nem is szeretek kintblenni, sot gxulolok a levegőn lenni.. Nem tudok mit kezdeni magammal a szabadban..
14/34 anonim válasza:
Nem, nem fogom cipelni es fogni, hogy uljek vele az agyon es nezzek ki a fejembol.
15/34 anonim válasza:
Foglalja le magat.. Olyan érdekes 2gyerekem közül a nagy le tudta foglalni magat mindig sose sirt nem volt vele baj
16/34 anonim válasza:
De itt te hol vagy fontos?? kit érdekel, hogy te mit szeretsz? A gyerek érdeket kellene nézned és neki kell a friss levegő, akkor is ha Anyuci inkább a popóját vakarná a meleg szobaban.
17/34 anonim válasza:
Mondom mindennap ki nyitom tobbszor az ablakot is :D nem igaz nem erted, ott a friss levegő 😂
18/34 anonim válasza:
Az nem olyan, mintha kint lenne.. + nem lát embereket, nem éri impulzus. Remek Anya lehetsz, ha ezeket sem tudod.
19/34 A kérdező kommentje:
Két hónapos múlt a babám. Ha fáradtan viszem ki, akkor még rosszabb a helyzet. Úgy látom azzal van a legnagyobb baja, hogy fel kell öltözni. Abban reménykedem, hogy tavasszal jobb lesz, mikor kevesebb ruha is elég lesz.
Az első válaszoló szerintem csak provokál, nem hiszem, hogy igaz lenne, amit írt.
2018. jan. 15. 17:16
20/34 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy nem tudom, de nem hal bele ha nem viszem ki nem is igenyli legalabb. Igy nem kell ki kinlodjak a levegore mikor nem akarok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!