Szép a Liza Bernadett név szerintetek? (Lizbettnek becéznénk)
Figyelt kérdés
2018. jan. 5. 23:53
11/25 anonim válasza:
Szerintem szép a kettő együtt. A Liza kedves és lágy ezért tudja használni fiatalon, míg a Bernadett komoly és felnőttes. Szóval én simán adnám.
Mellesleg én is becézem úgy az Elizabet ismerősömet, hogy Lizbett. :D
12/25 anonim válasza:
A Liza szép, a Bernadett nem igazán
13/25 anonim válasza:
Szerintem jó a Liza Bernadett.
Viszont a Lizbett becézés nagyon idegen hangzású, az nem tetszik. De inkább becézzétek Lizbettnek mint hogy az legyen a rendes neve, mert így még választhat majd magának más becenevet is akár.
15/25 anonim válasza:
Én vagy a Lizát adnám csak vagy Elizabet-et (nem tudom egyáltalán anyakönyvezhető-e) és becézhetitek így is Lizbettnek. Nekem a Liza kifejezetten tetszik de a Bernadettől egyenesen rosszul vagyok.
16/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindhárom név egyformán tetszik, nem tudok dönteni. Rövid a vezetéknév így simán Lizával rosszul hangzik. Az Elizabet számomra nem szép név.
2018. jan. 6. 18:41
17/25 anonim válasza:
Amúgy bármilyen nevet ide lehet írni, mindig lesz, akinek tetszik, és mindig lesz, akinek nem:) Egyébként én Lizbettnek nem anyakönyveztetném, de becenévnek tökéletes:) Mármint a Liza Bernadett becenevének, ami így együtt jó, és hivatalosan is totál megállja a helyét, énszerintem speckó becenévnek meg jó lenne a Lizbett, de hivatalosnak nem igazán. (Vmeik előző válaszoló vagyok még)
18/25 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Csak annyi észrevételem van, hogy az ismerőseim körében 5 Liza van, nagyon gyakori név lett.
19/25 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek is, ment a zöld kéz :)
Én egy Lizát sem ismerek, a környékünkön 0-5 éves korúak között Anna, Hanna, Luca, Lara, Léna, Viktória uralom van (óvónéni vagyok)
2018. jan. 6. 22:24
20/25 anonim válasza:
Akkor nem egy környéken lakunk😂.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!