Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kövér kisgyerek és felnőtt lesz?

Kövér kisgyerek és felnőtt lesz?

Figyelt kérdés
Kisfiam 3 hónapos és már megduplázta a születési súlyát. Egy igazi kis "zsömle". Aranyos, de mivel én is kövér gyerek voltam, nagyon félek, hogy Ő is az lesz. Anyatejet kap. 3 kg-val született, most 6 kg. 3-4 óránként eszik, igaz éjszaka is eszik 2*. Tudom, hogy még kicsi, de mik a tapasztalatok? Ugye nem marad kövér?
2010. jún. 4. 12:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
szia.lehet hogy az lesz,de lehet hogy nem.én nagyon kövér kisgyerek voltam,az én kinőtt 1 éves ruhámat még a 6 éves unokahúgom hordta és csak azért dobták mert feslett.Aztán szépen lassan inkább nőttem mint híztam,kiskamasznak,kamasznak,sőt férjhez is 49 kg osan mentem.most 61 kg vagyok.próbálj majd egészséges ételeket adni neki,amikor eszik majd,és ha lehet kerüljétek a sok édességet.ha hajlamos valaki a hízásra az jobban lehet kövér.
2010. jún. 4. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!