Apartmant keresek a Balatonnál 2 felnőtt + 1 kétéves kisgyerek részére. Ötletek?
Igaz hogy nem apartmanház, de jók az árai. Ez Keszthelyen van. Gyalog nagyon ráérősen is 10 perc séta a strand. (igaz fizetős, de nagyon szép strandja van). Van egy kisebb (kb. 2m*3m-es medencéje) Több épületből áll. Van ami csak szoba és közös használatú konyhákkal van ellátva, van olyan aminek van egy kisebb konyharésze (minimálisan berendezve: mosogató és főzőlap, a mikróban nem vagyok biztos -bocsánat érte, de nem emlékszem rá hogy volt-e) Nekem a közöskonyhás jobban bejött (úgysem nagyon használta senki, csak mi) de ott volt minden, ami konyhába kell. Mi tavaly nyáron aug. 20-án voltunk 10500 Ft/éjszaka. (2 felnőtt és egy 10 éves).
Ez Siófokon van. Itt is voltunk már többször (igaz gyerek nélkül) Nekem ez jobban tetszett, mint a keszthelyi, igaz valamivel drágább is. Azt hiszem az ilyet nevezik studiónak.
Nekem Keszhelyen a strand jött be nagyon, Siófokon a strand nem annyira (egyáltalán nem), de viszont nagyon tiszta volt a szoba. Sőt, mivel először bankkártyával akartunk fizetni, azt mondta a recepciós, hogy ha megoldanánk, hogy kp-vel fizetünk, akkor egy kis kedvezményt is kapunk. Éltünk vele, és a végén háááát, egy fél éjszaka ingyen volt.
Bocs, ha esetleg közben offoltam, csak úgy éreztem, hogy hozzá tartozik a mondandómhoz. Remélem tudtam segíteni.
Szia!
Én vagyok az, én ajánlottam neked azt e kettőt. Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy megnézted? Megtetszett valamelyik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!