Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem tudom, mi lenne a megoldás...

Nem tudom, mi lenne a megoldás, de nem tudom sírni hagyni!?

Figyelt kérdés
Lányom 11 hónapos, és nagyon anyás mostanában, hetek óta csak az ölemben alszik el (azelőtt ment az alvás), és éjjel 1-től 4-ig szinte nem is alszunk, mert ha felkel, visszaalszik az ölemben és leteszem, rövid időn belül újra ébred....ez megy órákon keresztül. Már próbáltam, hogy odaülök a kiságy mellé, lefektetem, simogatni próbálom, de ordít, feláll és kéredszkedik az ölembe, ha újra lefektetem, megint feláll...szóval ez sem megoldás. Annyira belehergeli magát a sírásba, hogy öklendezik, és utána már ölben is alig tud megnyugodni, csak feszegeti magát és sír. Nem tudom, miért van ez (fog, szeparációs szorongás, vagy alvászavar), én már az utóbbira gondolok, mert az eddigi 6 foggal nem volt ilyen rossz a helyzet, bár az éjszakákat sosem aludta át. Aki volt már hasonló helyzetben, vagy most ilyesmi problémával küzd, kérem, hogy írja meg a tapasztalatait, vagy hogy mitt tett, tesz. Tudok valamit tenni, vagy várjam meg, míg kinövi? Már nagyon fáradt vagyok, kimerült és elkeseredett. Köszönöm a válaszokat!
2010. jún. 4. 11:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy már nem aktuális a kérdés. Biztosan csak átmeneti problémáról van szó, ne keseredj el. Az én lányom 11 és fél hónapos. 1 hónapja estünk át ezen. Nekünk a foga volt a baj. Egyszerre több aktivizálta magát és ezt nagyon megszenvedtük. Az is lehet, hogy melege van, vagy zavarja az időjárás. Ne hagyd sírni, legyél vele ha ezt szeretné. Egyszer csak magától megoldódik. CSak ne hagyd magára a gondjával. Én nem hiszek az együttalvós megoldásaban. Az én kislányom mindig külön aludt, ezt szokata meg, mellettem úgy gondolja most játszeni kell és nem alszik, inkább felpörög. Kitartás! Nem egyszerű, de rendbe jön, csak bízz a babádban.
2010. jún. 11. 16:53
 12/16 anonim ***** válasza:

NE HAGYD SÍRNI!!!

Halgass az ösztöneidre!

Az sohasem csal!

2010. jún. 11. 17:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Szia, nálunk ugyanez volt csak 6-10 hós koráig, én nem bírtam magam mellé vettem így úgy ahogy aludtunk, most 1 éves és a kiságyban magától gyönyörűen alszik! Elmúlik majd, csak kitartást!
2010. jún. 11. 18:51
 14/16 anonim ***** válasza:
ha eddig minden rendben ment akkor valami történhetett ami megzavarta. lehet, hogy tényleg a szeparációs szorongás, ha az, akkor jó hír, hogy az elmúlik :) de addig is gondold végig, történt valami változás a kis életében? bármi, új napirend, társaság, játszóterezés, napi kettő helyett egy alvás ilyesmi? vagy nem lehet, hogy rágófog jön? az állítólag sokkal jobban megviseli őket, mint az elsők
2010. jún. 11. 21:58
 15/16 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne, hogy nem a foga a bibi. A kérdésem kiírása óta eltelt pár nap, azóta még jobban "rámkapott", és a múlt éjszaka hajnali 4 ig kb. 15x kellett kivennem a kiságyból, úgyhogy akkor már vissza sem tettem, hanem magam mellé fektettem, de ott is csak hánykolódott, mert nem a mellkasomon volt. Ezt egyszerűen már nem lehet bírni. Ráadásul most, hogy ilyen meleg van, még nyugtalanabbul alszik, és többször ébred, és hát 28 fokban így egymáshoz bújva......gondolhatjátok.
2010. jún. 11. 22:33
 16/16 A kérdező kommentje:
Ja, onnan tudom, hogy csak a közelségemre vágyik, hogy az ölemben néhány perc múlva el is alszik, de ha leteszem rövid időn belül ébred. Eddig már én is gondoltam mindenre, meg ráfogtam a fogára, de nem az a baj.
2010. jún. 11. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!