Fontos nagyon! Elolvasnátok? Kislányomról van szó!
Kislányom 10 hónapos múlt, és mostanában az a szokása, hogy a kis fejét üti, de nagyon erősen, néha sírva is fakad. Egy másik szokása, hogy négykézláb ereszkedik, és a homlokát folyamatosan üti a parkettába, szőnyegbe, ahol éppen van.
Mit csináljak vele, vigyen orvoshoz? Vagy ezt abba hagyja valamikor? Másnak is csinálja ezt a babája? Nem tudom, mit csináljak, már nagyon kétségbe vagyok esve!
Segítsetek kérlek, valakinek van valami hasonló tapasztalata?
Sőt, ha valamiért rászólok, hogy nem szabad, akkor is elkezdi ütni a kis fejét! Soha nem ütöttem meg, még a kezét sem, szóval emiatt nem lehet!
9:40-es vagyok. Kizárt hogy bünteti magát, ne is gondolj ilyesmire. Amikor a rászólsz, és nem teljesülhet az aktuális vágya, tök érhető, ha kisebb feszültséget okoz ez benne (gondolj bele, hogy minden gyerek sír, ha nem engedünk meg nekik valami nagyon áhított dolgot), és könnyen lehet hogy ő ezt egyszerűen így vezeti le.
A lényeg hogy nem a te hibád, és nem árt vele magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!