Miért nem lehet az, amit én akarok? Elolvasnátok?
elegem van a családból főleg a férjeméből.
13 hós a kislányunk szerintem egy ennyi idős babának
nincs szüksége arra hogy édességekkel tömjék.
anyósom meg a családja pedig ezt teszi.
múltkor ott voltunk és adtak neki piskóta tallért,
csokinyuszit. és milyen a gyerek?-- PERSZE HOGY
ESZI AMIT ODAADNAK NEKi -hiába szóltam hogy ne csinálják
nem szeretem,..ráadásul idegen rokonok is voltak ott
azok is adták neki és folyton teával akarták tömni.
én meg nem mertem szólni nekik nehogy megbántsam a férjem
rokonait..de kezd ebből elegem lenni.
HADD LEGYEN MÁR AZ AMIT ÉN AKAROK ÉN VAGYOK AZ ANYJA
miért kell direkt ellent mondani..és ha véletlenül
megszólom őket én vagyok a SZAR..
arról már nem is beszélek hogy a boltos nénik meg mindenki az utcból csókolgatni akarják
ÚTÁLOM EZT.
köszi hogy elolvastátok..megkönnyebbültem.
Valószínüleg ha kultúráltan elmondod nekik hogy ne tegyék akkor nem fogják .
ha nem hallgatnak rá akkor nem kell vinni oda a gyereket mert nem neki való.
ha csókolgatni akarják azt én se engedem
ne foglalkozz vele hogy te vagy a szar ha megtiltod.. még kétévesen se lesz szüksége a tömésre most meg végképp nincs.
viszont ha a férjed nem áll ki melletted akkor van egy egyszemélyes harcod.
Nem irigyellek.
Nem szabad hallgatni, mert akkor egyrészt azt hiszik máskor is bármikor megtehetik, másrészt meg a férjed családjának nyugalma nem lehet fontosabb mint a gyerek egészsége.
Te vagy az anyja, mondd meg nekik legközelebb hogy ne adjnaak neki, majd csak ha már idősebb lesz, ennyi.
nem olyan könnyű az
értitek, én mondtam nekik hogy
nem kell adni a gyereknek nem éhes evett mielőtt odamentünk
ÉRDEKELTE? ugyanúgy itatta teával szó szerint nyomta a szájába....annak ellenére hogy szóltam hogy ne,.
sztem nyugodtan nyisd ki a száadt. nem kell udvariatlannak lenni, kedvesen de határozottan mondd meg nekik, hogy ne adjanak neki iylesmit. és pont. ha sopánkodnak, mondd: nem baj, akkro se adjanak, legyene k szívesek. a te gyereked, úgy neveled ahogy jónak látod, főleg hogy ez még helyes is, hogy 13 hósan ne egyen csokit meg stb.
a boltos néniket is le lehet építeni ugyanígy. mondd meg hogy a kislányodnak autoimmun betegége van és sokkal könnyebben elkap bacikat, legyenek szívesek ne csókolgassák. ennyi.
Második vagyok.
Az én anyósomnál erőszakosabb és akaratosabb asszony kevés van a környéken, éppen ezért a férjem is mindig szól neki!
Ő is olyan, hogy még le sem ültünk nála, máris telerakja az asztalt süteményekkel, de egészséges étellel még véletlenül sem találkozunk nála... a ropi, keksz, linzer, 100 Ft-os boltok sütijei... és enni kell a gyerekeknek, mert ÉHESEK, ő már csak tudja! Ilyenkor szokta a férjem leállítani, hogy elég ebből a sok maszatból:)
aha,.
a boltosnéninek már előre szólnom kell hogy:
ne tessék már puszilgatni nem szeretem.
EGYSZER AZT MONDTÁK NEKEM HOGYHA NEM AKARO HOGY
SZERETGESSÉK ZÁRJAM BE A SZOBÁJÁBA....
Állj a sarkadra... nem tehetsz mást.
légy karakánabb és akkor leszoknak róla az meg hogy ezáltal ki mit gondol le kell tojni.
a gyerek érdeke a fontos!
Megértelek...
Kisfiam 12 hónapos, imádják egymást az anyósommal, de időnként én is kiborulok. Anyósom állandóan gyümölcslevekkel tömi, hiába kérem, hogy ne tegye. Hétvégén volt a baba zsúrja, csomó rokon, minden, a baba elesett, elkezdett sírni, én felvettem megvigasztalni, anyósom meg már nyomta bele a szájába az almalevet... Most kezdjek el vele az egész rokonság előtt vitatkozni, hogy nem szeretném rászoktatni, hogy kajával vigasztalódjon csak meg?
Nagyon-nagyon nehéz. És ez nem úgy van, hogy akkor nem viszem oda, hiszen nem bántja, és mondom, nagyon szeretik egymást.
Én sem tudtam segíteni, de nem vagy egyedül. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!