Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor adjam babámnak a homeos...

Mikor adjam babámnak a homeos bogyót fogfájásra?

Figyelt kérdés

Chamomila ch 15-öt ajánlottak, és meg is vettem. A gondolkodás tárgyát az képezi, hogy egyértelműen fogzik, 19 hetes, de "fájdalmai" nincsenek. Mindent a szájába tesz, nyálzik, rág, de nem sír, nem nyűgös, nem hisztis, nem aluszékony. Tehát semmi, ami fájásra utal. De rágja a kezét, tehát látszik, hogy a foga. Ha adok neki homeos bogyót, akkor az segít rajta? VAgy az is csak a fájdalmat szünteti meg? VAgy nem fogja ennyire "zavarni" hogy jön a foga?

adjam, vagy ne? (vagy csak akkor adjak, ha sírással jelzi fájdalmát?)

2008. okt. 25. 18:02
 1/5 anonim ***** válasza:
17%

Fogadj szot: soha! Ez csak divatbol van hogy babaknak homeopatias dolgokat kell adni. Tobbet artasz mint segitesz, ne dolj be minden szovegnek! Konyorgom! Adjal inkabb sargarepat a kezebe, tobbet ersz vele!

Ne haragudj, de annyira utalom ezeket a modern,"okos" dolgokat.

Latod, te sajat magad is vacilalsz.

Miert kellene barmit is adni neki, ez teljesen termeszetes hogy jon a foga, inkabb valamivel kend be majd neki a kis injat, de csak akkor ha sir. Orulj hogy nem sir! Vannak direkt fogzasra ragokak, es az hogy mindent a szajaba vesz, teljesen normalis.

(Epp az elobb olvastam hogy egy kismama szedett hom. bogyot, es most meg kezd apadni a teje.)

Soha nem is voltam es nem is leszek semmilyen vitamin, homeo. bogyonak, meg divat dolgoknak a hivoje!

Jo uzlet ez, hidd el!

2008. okt. 25. 20:11
 2/5 anonim ***** válasza:
65%
Csak akkor adjál neki ha azt veszed észre hogy fáj neki, hogy a fogzás miatt nyűgös. Nem biztos hogy meg fogja viselni a fogzás, van olyan baba akinél szinte észre sem veszik és már kint is van a fogacskája ezért felesleges addig bármit is adni neki.
2008. okt. 25. 20:53
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Én adtam már a 6 hós lányomnak a ch15-ből ötöt,késöbb hármat, mert bealudt tőle. Az én babám nagyon nyűgös, már vagy 4 napja és nagyon sokat segít. 2-szer 3 bogyót kap csak. Gyulladás csökkentő. Ha nagyon elviselhetetlen a fájdalma, akkor negyed óránként is adhatsz neki. Nincsen semmi mellékhatása. Ez csak kamilla.
2008. okt. 25. 21:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy jön a foga? Az enyém már hónapok óta ezt csinálja, de még nincs foga. Csak akkor adj neki sztem, ha tuti jön a foga és fáj is neki.
2008. okt. 26. 12:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem még ne adjál neki.Majd ha tényleg jelzi a fájdalmát.A babák márcsak ilyenek.Mindent rágnak,folyik a nyáluk.Lehet,csak a fogcsírát érzi.Az én lányom 2 hónapos kora óta ezt csinálja.Most 6 hónapos,még nincs foga,de már szokott neki fájni.

Az első válaszadót nem értem.Azt írja,inkább kend be neki valamivel.A lidokain mennyivel jobb szerinte,mint a kamilla?

2008. okt. 26. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!