Ilyen körülmények mellett megtartanátok a babát? Hogy lehet meghozni ezt a döntést?
22-én csináltam 4 tesztet, mint pozitív lett.
23-án elmondtam annak a férfinak, akitől terhes vagyok, hogy mi a helyzet és hogy gondoljuk át, pár napig ne találkozzunk, ne beszéljünk, töltsük külön a karácsonyt teljesen (amúgy sem rendes párkapcsolat ez, ahol egymás családjával ünnepelnénk). Nekem az egyik részem akarja, a másik pedig nem, eléggé összezavarodtam. Gondoltam majd a 'párom' úgyis azt mondja, hogy neki nem kell baba és ez megerősít abban, hogy tényleg az a jó döntés, ha nem vállaljuk. De nem így lett, ma azt mondta, hogy ő szeretné nagyon, az utóbbi három napban végig ezen gondolkozott.
Ő 49 éves, én 24 vagyok. Neki már van egy gyereke, de ő már felnőtt.
Nem látszik rajta a kora, teljesen modern, stílusos és aktív, napi szinten sportol, szóval figyel magára.
Az én életem is nyugodtabb már, 10 évig buliztam, fesztiváloztam, világot jártam (ezt még most is szeretem azért). Tanultam külföldön is, jelenleg pedig már dolgozom. Szóval nem az a fiatal vagyok, akinek a hétvégi lerészegedések az élete legjobb kalandjai, már inkább csak beülök a barátnőimmel 1-1 koktélra, vagy borra, olyan igazi "asztalon táncolós buli" ritka, 2-3 havonta van, hogy később érek haza, mint szeretnék.
A kapcsolatunk sem normális, mert sosem mondtuk ki, hogy együtt vagyunk. Pedig már 6 éve tart ez közöttünk, hosszabb-rövidebb szünetekkel. Járunk együtt wellnessezni, utazgatunk, vannak nála cuccaim és nekem is az ő házában, de valahogy féltem az elköteleződéstől, meg az elején a korkülönbséget is akadálynak gondoltam.
Fogalmam sincs,hogyan hozzak meg egy ilyen volumenű döntést úgy, hogy ne bánjam meg.
Nem. Becsúszott gyerek, ráadásul nem is kapcsolatba fogant, ráadásul túl idős az apa....
Nem sok jót sejtet.
Az anyagi résszel nem lenne gond akkor sem, ha egyedül maradnék a babával. Van saját lakásom, autóm, nincs semmilyen hitelem szerencsére. Szóval nem az lenne, hogy a fizetésem 70%-át elviszi a bank.
Muszáj volt elmondanom valakinek, aki átlátja a helyzetemet, ezért ma elmondtam anyukámnak (nagyon jóban vagyunk, ő tud mindent már a kezdetektől).
Ő is azt mondta, hogy szerinte semmi akadálya nincs annak, hogy vállaljam a babát. Bár ő már a kapcsolat kezdete óta mondogatja, hogy szerinte itt több lesz, mint egy futó viszony, szóval évek óta azon van, hogy ténylegesen együtt legyünk, minden alkalommal villámhárító volt, próbált az összes vita után megnyugtatni, meg rábeszélni a békülésre...
Csak én egyáltalán nem tudom elképzelni magam anyukaként, ez hatalmas felelősség.
"Csak én egyáltalán nem tudom elképzelni magam anyukaként, ez hatalmas felelősség."
Persze, hogy nagyon ijesztőnek tűnik, főleg egy ilyen helyzetben. De ha fel tudnád nevelni, anyukád is támogat benne és esetleg a partnered (nem tudom, hogy nevezzem) is azt mondaná, hogy biztosan veled marad és mindenben melletted áll, akkor én megtartanám a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!