2/25 anonim válasza:
Igen.
Nem csak miatta, én is igénylem a napi mozgást, friss levegőt. Nyilván viharos szélben nem indulunk neki, de ha az idő ok, megyünk.
3/25 anonim válasza:
Igen, természetesen, kell neki a friss levegő.
4/25 anonim válasza:
Persze. Ha tehettem, kétszer is, délelőtt és délután.
5/25 anonim válasza:
Igen, kétszer is, délelőtt, délután.
7/25 anonim válasza:
Természetesen, kivéve ha az időjárás nem engedi vagy beteg.
8/25 anonim válasza:
Igen. Eleve panelben lakunk, szóval nem tudom kitolni a kertbe. Bár szerintem vinném akkor is, én szeretek sétálni emberi körülmények között, szóval nem viharos szélben meg szakadó esőben.. de van egy 2 évesem is, aki amúgy is követeli. Vele is sokat mentünk, az altatás nála nehéz dolog volt, de séta közben pár perc alatt elaludt, ezért is ha lehetett, mentünk.
9/25 anonim válasza:
Aki azt írja, hogy igen, csak viharos időben nem, az NEM, NEM VISZI KI MINDEN NAP!
A minden nap azt jelenti, hogy szélviharban, szakadó esőben, betegen-lázasan IS kiviszi sétálni...
10/25 anonim válasza:
Ha nem fúj nagyon a szél és nem esik az eső akkor természetesen viszem. Mikor időm engedi akkor délelőtt és délután is. Ő jobban szeret szaladgálni, de sétálni inkább babakocsival szoktunk menni. Nekem ez a mindennapi kikapcsolódás, ilyenkor nem szeretem azt sem, ha valaki csatlakozik hozzánk. Csend van és nyugalom a fejemben. :) 16 hónapos a kisfiam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!