Mennyi viszed sétálni a babát? Fix időben mentek? Közben vásároltok, üvyet intéztek?
Figyelt kérdés
2016. jan. 21. 22:56
1/3 anonim válasza:
Én "csak úgy" nem szoktam elvinni sétálni. Ha kell boltba menni vagy intézni valamit, akkor viszem csak. Ha csak pékhez kell menni, 10 perc alatt megfordulunk, de ma pl. 1,5 órát voltunk kint mert messzebb mentem. Nem fix időben viszem, de ált. délután megyünk. vagy ha a boltből kell valami az ebédhez, akkor délelőtt, illetve a gyerekorvoshoz is délelőtt megyünk.
2/3 anonim válasza:
bolt posta, altalaban ez a progi delelott, delutan csak ugy csellengunk (de ha bolt akkor abbol 50 perc seta 10 perc bolt...) delelott egy ora delutn egy ora mert most szejjel fagyok.meg terhes is vagyok, nyaron delelott egy ora delutan min. 2 volt levegozes..abbol olyan is.volt hogy nem setalni vittem hanem.kint dolgoztam kertben o meg addig korulottem szüttyogott :)
3/3 anonim válasza:
Mi azt tanultuk hogy -5fok alatt nem megyünk ki
-5 0fok között 20perc
0 5fok Akár 1 óra
5 fok felett amennyire szeretnénk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!