Ha apróhirdetéses oldalon babacuccot vásároltok, hogy oldjátok meg az előre utalást?
Figyelt kérdés
Úgy értem, az eladó csak akkor akarja postára adni a terméket, ha a vevő előre elutalja a pénzt. De a vevő honnan fogja tudni, hogy ha elutalja a pénzt, akkor tényleg megkapja rendben a megvásárolt árut? Ti hogy szoktátok ezt megoldani? Tippek esetleg?2013. aug. 11. 14:07
1/3 anonim válasza:
Csak olyan helyen utalok előre ami ellenőrizett pl vatera.
Apródon csak személyes átvétellel veszek.
2/3 anonim válasza:
Bízni kell az eladóban.
Én már 5 év alatt 300 terméket vettem, minden ide ért, és olyan volt mint a leírásban.
Vettem előre utalással Arany gyűrűt 60.000-ért, bababkocsit 200.000-ért, és feladták, megkaptam.
A vatera sem ellenőrzöttebb mint az aprod.
Ha bankszámlára utalsz, ott megvan a bankszámla szám, név, ha nem kapod meg a terméket, azzal tudsz menni a rendőrségre, s bankszámla alapján tudják ki volt az eladó, kit kell keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!