Mennyi babacuccot vesznek a nagyszülők? Miket?
Anyukám főleg kiegészítőket vett és kis lányos ruhákat
anyósom rugdalozót kendőszettet hálózsákot vett az első időkben
mindketten folyamatosan hoznak ezt -azt .
NNekünk egyik gyereklnél se vettek semmit.. Csak mikor megszülettek, akkor kaptunk kisebb összeget. Szerintemnem a nagyszülők feladata bevásárolni a babának :)
Persze, ha felajánlják, fogadd el :))
Akkor az nem durva, ha szinte minden héten hoz valami ruhát az 5 hós unokájának az anyukám?
Ez az első unokája és olyan boldog, hogy vásárolhat neki.
Persze idővel szeretném, ha csökkene ez a vásárlósdi, mert nem szeretném ilyen téren elkényeztetni a lányomat. :)
De most még nem durva, ugye?
Nem durva, bár kisit túlzás, de a nagyszülők már csak ilyenek:D
Mi a babakocsit, a légzésfigyelőt, és a gyerekülést kaptuk a nagyszülőktől (három pár nagyszülő van, mert elváltak a szüleim, majd újraházasodtak, így a fiamnak 3 nagyija és 3 papája van:D).
Azóta is mindig kap valami apróságot, már én állítom le őket, hogy nem kell annyira kényeztetni, ha megtetszik valami, és nem tudják megállni, hogy megvegyék, akkor legalább tegyék el valami alkalomra (húsvét, gyereknap, névnap, szülinap)
Mát alakul a helyzet:)
Hááát...az én szüleim töméntelen mennyiségűt (pl. 2 babakocsi, kenguru, játszószőnyeg, légzésfigyelő, millió ruha, bundazsákok, overallok stb), anyósomék használt
ruhákat, használt hordozót, 1000 éves babaágyat kölcsönbe (!!)
Nem tudom sírjak-e vagy nevessek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!