Rossmannban milyen babacuccot érdemes venni?
pelenkát törlőkendőt
márkás cumisüveget
bébiételt
teát teaport
babavizet
- Bébiétel: a Hipp és a Kecskeméti sokszor akciós, csak az én lányom nem igazán ette meg sohasem.
- Tápszer: A Milupás-at issza a lányom, most már csak este, a jó éjszakát tápszert.
- Tejpépet: Milupa
- Tejitalt: Milupa
- Babadesszertet: Nestlé
- Popsitörlő: Babydream, pampers
- Pelenka: Pampers
- Cumi, cumisüveg, itatós pohár: Itatós pohara, a saját márkása jó, mást nem vettünk.
- Babakozmetikai dolgok
- Vannak ruhák is, de én még csak zoknit vettem ott, de az is jó.
- Vannak játékok is: csörgődob, szundi kendő, csörgős labda, homokozós készlet, ezeket vettem már ott, mindegyik bírja a strapát. :)
Én a saját márkását nem próbáltam semmiből, csak a popsitörlőből (és itatós pohár), nekünk bevált, de a pamperst is használjuk.
Most jó az akciója, sok babás termék akciós a héten.
én szinte mindent itt veszek.
- a saját márkás, babydream pelussal 100%-osan elégedett vagyok.
- a popsitörlő sem rossz, de nem elég nedves/olajos. a kék pampers-t szoktam venni inkább (Most pont akciós, 2000 Ft a 6 csomi)
- a babydream-es tápszert issza a 14 hónapos lányom, sztem jó :) (már amennyire jó lehet a tápi)
- babydream babakekszek
- kecskeméti bébiételt mindig itt vettem, mindig amikor akciós volt, és bespájzoltam :)
- a rossmanos játszócumi ugyan olyan, mint a NUK, csak fele annyiba kerül
- baba fürdető (babydream mindig, hol ilyen-hol olyan félét veszek, mindegyik bevált, de csak fél éves korban váltottam le a gyógyszertári krémet)
- popsikrém, a gyógyszertári mellé (sudocream, vagy gabi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!