Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi babacuccot vesznek a...

Mennyi babacuccot vesznek a nagyszülők? Miket?

Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 08:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

én szüleim: semennyit, mert mondtam, hogy nincs rá szükség, turkálok olcsón :)

apósék: szülinap, névnap, mikulás, 1-1 darabot.

2011. márc. 21. 11:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Anyuéktól 40.000-et kaptunk a baba születése alkalmából.Azóta is minden héten vesz neki valamit pl.badyt,cipőt,egyéb játékokat.ők 60km-re laknak tőlünk hetente megyünk.Anyósomék itt laknak ő sem jön soha üres kézzel mert mindig hoz valamit neki Pl. túrórudit,danonínót,kukit stb.Ő ruhát vagy játékot inkább szülinapra,névnapra,gyereknapra,karácsonyra hoz.Nagyon szerencsés vagyok velük.
2011. márc. 21. 13:17
 13/14 anonim ***** válasza:

Hetente-kéthetente találkozunk a nagyszülőkkel, mindig hoznak a 16 hónaposomnak valamit. Általában gyümölcsöt, aminek nagyon örülünk mindannyian. Tej- és tojásmentesen kell ennie a fiamnak, így igyekeznek meglepni valami olyasmivel őt, amit ehet nyugodtan. A mamák nagy szívfájdalma, hogy nem ehet édességet a gyerek, így hoznak olyan hozzávalókat, amiből én megsütöm, elkészítem neki a kalácsot, "sütit".

Míg kisebb volt, ruhát vagy játékot kapott egyet-egyet, de belátták, hogy felesleges halomra halmot. Alkalmakra pedig közösen vásárolunk nagyobb dolgot. (Pl. hinta)

Mi a férjemmel feleslegesnek tartjuk, hogy mindig hozzanak neki valamit, de azt mondják, ők sem szólnak bele, mi mire költjük a pénzünket. :-)

2011. márc. 21. 13:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Örülj, hogy visz valamit, és később is inkább legyen elkényeztetve a kicsi. Anyóséknak minden alkalomkor volt pofájuk úgy eljönni, hogy semmit nem hoztak neki. Még a születésekor is eljöttek úgy babalátogatóba, hogy nem hoztak semmit, ami számomra furcsa volt. Nem mintha rá lennénk szorulva, de szerintem a gyereknek lesz rossz érzés, hogy soha nem kap semmit, ha majd tudatánál lesz. Bár ha így szokja meg, lehet nem fogja érdekelni.
2011. márc. 21. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!