Miket szoktatok saját kezűleg készíteni otthonra vagy a babáitoknak?
Ötletekre lennék kíváncsi, és arra, hogy hány ügyes kezű anyuka van itt.
Én most sajnos vizsgaszesszióban vagyok, így minden időm tanulásra megy el, de ötletem rengeteg van, ezeknek már az anyagokat is kiválogattam: régebben kötöttem, most azt hanyagolom. Szeretnék foltvarrásos takarót és zsebes táskát készíteni a babámnak, polcot a kiságya fölé, Hupikék Törpikés képeket a falára, és most azon morfondírozok, hogy néhány kiszuperált fa-edényalátétből hogyan tudnék a falra virágtartót készíteni.
Kicsi lakásunk van budapesten, nappali-előszoba-konyhás plusz a háló, amibe elfér egy franciaágy egy babaágy és egy kiszekrény a baba cuccainak.
Szóval a kiságyra varrtam pelenkatartót,amibe mennek a pelusok és a krémek, a baldachint a palfonra tettük azt is én varrtam,plusz fejvédőt,szoptatóspárnát,takarót...
Csináltam most neki bábszínházat,varrtam pár plüsst,sok kisruhát (amíg kicsi volt nem de már 1 éves), a falra divattervezős meséből rajzoltam fel, a polcokat én szabtam ki és erősítettem fel.
jah igen,babaházat fog szülinapjára kapni, saját gyártmány szintén:)plusz volt törcsije( a kapucnis) amit én varrtam,zoknik,sapik:)
gyurmázunk só-liszt gyurmával,nyomdánk krumpliból van:)
14.23? nagy vonatot akarsz?és szivacsból?nehéz menet lesz, de van ötletem:D
Mit szólnál ha alapból úgy csinálnád,hogy gyerek méretű legyen a vonat.Szivacsból vágd ki a vonatformát,aztán ruhafestékkel most be a lapokat,hogy színesek legyenek...ezután ragaszd össze (van az a hiperszuper textilragasztó), szóval úgy legyen,hogy a vonat alja ahol alapból belülről az ülések vannak,legyen a földön és szivacsból kereket tudsz rá tenni...sztem egszerű:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!