Ha nehéz anyagi helyzetben lennétek vállalnátok babát ha mind ketten szeretnétek vagy nem?
Nem, egy gyerek már van, így nem az van,hogy egy sincs.
Nem lennék önző
Na jó kőrözöttes, menj és edd ha ekkora nagy számnak érzed ;) A jó kőrözött :) :) :) Drágaságom, ez nem egy Wellington bélszín, hogy verd rá a nyálad hogy Te mekkora gourmet vagy hogy tudsz Michelin csillagosan összekeverni a túrót fűszerekkel.
De menj és tolj be egyet hogy gazdagnak érezd magad! :)
Ezek szerint neked a körözött az csak egy kis túró. Bár igazából az se olcsó. Szerintem te eredetileg zsíros kenyeret akartál írni talán.
Mert akinek körözöttre jut az azért nem szegénységben neveli a gyerekét. Persze mindennél van drágább, jobb, van aki sose elégedett.
Na erről beszéltem :D
Mindenkinek más a normális életkörülmény.
De az full nem normális, hogy itt szapuljátok egymást a kőrözöttön :) Bocsi gazdag válaszoló, de nem tudom mi lehet a munkát, amivel annyit keresel, ilyen iq-szinttel :D
Attól függ mi az a nehéz anyagi helyzet. Havi bevételhez képest mennyi a havi kiadás?
Mint látod mindenki más összegből képes megélni, attól függően hol él...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!