Aggodnom kene ugye meg megvan a babám?
1. vagyok, nem írtam butaságot, elég sok nőnek tanácsolja LELKIISMERETES orvos 2 vetélés után, hogy pozitív teszt esetén aznaptól utro!
Én orvosom első vetélésemkor mondta, hogy legyen otthob utro (írt is fel) és követkwző pozi teszt napjától szedtem is. Az a baba ma már 3 hónapos.
Sźoval nem feltétlen butaság amiről Te pusztán még nem hallottál. Sok esetben az uh gépen még nem látható semmi, DE az embriónak már akkor szüksége van a progeszteronra. Lelkiismeretes orvos ezt tudja. Vagy aki már vetélt és elmondták neki. De most már Te is tudod, aki szerint butaságot írtam..
Butaságot írónak: pontosan leírtam, h csak felelőtlen orvos engedi szedni az utrot, azelőtt, h még látszódna valami a méhben. Értem, h volt 2 vetélése, de a legnagyobb nemtörödömség, csupán egy pozi teszttel a kézben utrot szedni. Gratuálok a babádhoz, de lásd be te is légyszives, h nagy szerencséd volt, h nem méhen kívüli terhességed volt, mert ha így szedi valaki az utrot, annak beláthatatlan, akár halálos következményei is lehetnek. És mielőtt még kötözködnél vagy kioktatnál ez objetív tény nem szubjektív vélemény.
Amit ilyenkor tenni lehet, magnézium, ágynyugalom, akár vérvétel hcg szint ellenőrzésre, naponta vagy 2 naponta uh, és ahogy kiderül, h bent van a baba progipótlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!