Most egy hetes a kis manócskám. A terhesség előtt is nagy felesleg volt rajtam, terhesség során 11-kgot híztam. Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Jelenleg szoptatok,és szeretnék is jó legalább 9 hónapig. Tehát nem szeretném,hogy elapadjon a tejcsim, 6 hét után viszont szeretnék formába jönni egy kicsit. Milyen tippeket ajánlotok? Tornázni,edzeni lehet szoptatás alatt? Mennyi kalória kell hogy soo tejcsi legyen,de plusz súly ne jöjjön rám.2017. dec. 7. 19:34
11/15 A kérdező kommentje:
Természetes szülés volt. Ahol csak lehetett én szakadtam meg vágtak is. :D. Félreérthető a kérdésemben leírva, de 6 hét pihi után szeretném elkezdeni. :) Addig remélem helyrejövök odalent,mert kelenleg ülni se tudok. :/. Köszönöm a válaszaitokat . :). :*.
2017. dec. 8. 09:58
12/15 A kérdező kommentje:
Meg amiatt is szeretnék formába jönni,hogy minél jobb anyuka és pár legyek. Bírnom kell a picurral való töltött órákat is,és apukával se szeretnék hanyagolni semmit. És nem szeretném,ha ez a plusz súly nehezebbé tenné a hétköznapokat
2017. dec. 8. 10:00
13/15 anonim válasza:
Kerüld a cukor és liszt tartalmú ételeket,nehéz lesz eleinte de meg lehet szokni,kenyeret inkább barnát egyél,de ne este!Köretnek barna vagy basmati rizs,én pl vettem konyhai grillt,még a zöldbabot is grillezem azota :D húsok,halfélék,zöldség,ananász (imádom) mindent azzal csinálok.Figyelj a napi 5szöri étkezésre,de ne körömpörkölt meg palacsinta legyen az étlapon :D 30kilot hiztam,3honapos volt a fiam,24 kiló lement,szoptattam,diétáztam,és tornáztam de nem hasizom erősités :D kitartás
14/15 anonim válasza:
Ha a terhesseg elott is lusta voltal sportolni, ne utana kezd el mert csak megserulsz. Ugyse lesz energiad az ejszakazasok miatt. En sportoltam elotte, de kb 9 honapig tartott mig rendbe jottem es ujra el tudtam volna kezdeni. De aztan jarni kezdett a gyerek es a futkosastol cipelestol lement minden felesleg.
15/15 A kérdező kommentje:
Nem voltam lusta, mivel terhesség előtt 25kg-ot fogytam -.-
2017. dec. 9. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!