Aki tulsulyos volt a terhesseg elott, tehat volt felesleg a hasam, annak kesobb mikor majd bekemnyedik a hasa szules elott annak ott lent is befog, ahol igazabol ott most szerintem haj van? Vagy csak a fenti resz fog, ami amugy bekemenyedne?
Tulsullyal kezdtem a terhessegem :/ elhagytam magam az utobbi fel ev evben a terhesseg elott, szoval van/ volt hasam. Es most azon gondolkoztam hogy csak felul fog akkor nekem bekemenyedni a hasam vagy alul is?
(100rol keztem es most 109 vagyok 35hkm)
Két okból nem értem a kérdésed: az egyik az, hogy miért pont csak felül keményedne be? Akkor ennyi erővel már alul is, nem?
A másik, hogy lehet, neked eleve nem keményedik úgy, mert pl. Én már a 20-22. Héttől éreztem néha keményedéseket, most is az költött fel. 34 hetes vagyok, de nincs kifejezett túlsúlyom
Bocsi, ha nem segítettem eléggé, de az tuti, ha a méhed összehúzódik majd a szüléshez, mindenhol össze fog, nemcsak felül! ;)
Felül keményedik.meg alul keményedik???
Hát,lehethogy te kívülről a háj.miatt csak felül,vagy csak alul érzed keménynek,de nyugodt lehetsz,hogy az egész összehúzódik olyankor!
100kg pedig nem a "kicsit elhagytam magam" kategória
igazad van 2#! Csak sose voltam 40kilo mint lehet te 😉 Nekem a 75-80 kilo az a suly ami ugy gondolom hogy teljesen normalis a 182cm magasagomhoz 😉
A tobbieknek koszonom , pont ugy ertettem ahogy az utolso valaszolo irt. Ott lent annyira nem erzem ezt az osszehuzodast, hanem a mehem csak ott fent erzem ahol kemeny. Alul ugyebar nem gondolom a haj miatt. Megegyszer koszonom!
:-) nem vagyok 40kiló, de 100sem.
Te írtad le,100kiló nem éppen pehely súly...fáj,nem fáj ez van!
De bírom az olyan hozzászólókat akik nem bírják ki,hogy kritizálják a másikat :) Van 1 kérdés,ha arra nem tud értelmesen válaszolni,akkor inkább keressen másikat,ahol tud segíteni érdemben.
Kedves kérdező,mindenki teste másként "működik", sok hasonló kérdést olvastam és megoszlottak a vélemények,az se mindegy a hason hogy oszlik el a felesleg,hiszen ettől is függ mit-hogyan érzel és hogy fog majd a pocak kinézni :)
További jó egészséget nektek :)
22 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!