Most egy hetes a kis manócskám. A terhesség előtt is nagy felesleg volt rajtam, terhesség során 11-kgot híztam. Mit ajánlotok?
Remélem nem leszek emiatt le pontozva,de ajánlom a fészen a bakker terhes vagyok csoportot,várandós és szoptatós programok vannak,nézelődj egy kicsit ott :)
Én egyébként 30kilot hiztam,4honapos a babám és már csak 5kilo feleslegem van ;)
Edzeni szabad. :) Fokozatosságra figyelj, és ne izomlázig.
A futást hanyagold, amíg ekkora a túlsúlyod, addig izületkímélő edzés való neked.
A maminbaba jó, és ezt az oldalt is nézd meg: [link]
Ne dolj be az ismerosoknek hogy a “sok tejhez sok csokit kell enni” meg tarsai. Egyel egeszsegesen, cukor mellozesevel, de annyit amennyi jol esik. Hidd el hamar le fogsz fogyni.
Es ha huvelyi uton szultel elso hat hetben tilos a torna. (csaszarrol sajnos fogalmam sincs)
Utana ajanlom neked a hasizom helyreallito tornakat, vagy gyogytornat. Nagyon fontos a fokozatossag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!