Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hetes babám nem alszik, se...

6 hetes babám nem alszik, se éjjel se nappal, nyűglődik, ordít, mi lehet a baja, hasonló tapasztalat?

Figyelt kérdés

Napközben csak a karomban, ringatva alszik, ahogy megpróbálom lerakni, pár perc múlva felébred és ordít míg föl nem veszem. Azt mondják ebben a korban még nem lehet felkapatni őket, szerintetek? Éjszaka 1 óra szopi után előfordul hogy 2-3 órát altatjuk sikertelenül. Teljesen ki vagyok merülve. Napközben semmit nem tudok csinálni mellette,egyszerűen képtelenség magára hagyni, mert ahogy lerakom üvölt olyan hangerővel, és olyan ijesztően, hogy félek valami baja lesz ha sírni hagyom!

Olyan is van, hogy alvás közben elkezd sírni, megriad, fölébred és ordít!

Volt más is így? Mi a véleményetek?

Mit csináljak?

2010. jún. 2. 09:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kendő? Próbáltad esetleg hordozni? Talán úgy jobban aludna.
2010. jún. 2. 09:58
 2/10 anonim ***** válasza:

nem hasfájós? (húzza fel a lábát)rendesen megbüfiztetitek? emésztése rendben van? Eleget eszik?

Nagyszülők, védőnő, orvos tud segíteni, hogy ezeket megválaszoljátok és kitaláljátok, hogy hogyan kezeljétek.

2010. jún. 2. 10:03
 3/10 anonim ***** válasza:
14%
Már eddig is felkapattad! Semmi baja nem lesz attól,hogyha sír vagy ordít. Ezt cssak a mostani anyukák találták ki. Hagyd az ágyában,ha sír akkor is. Néhány napon belül megszokja,hogy az ágyában aludjon,játsszon. Vagy csinálod azt,amit eddig,és soha nem lesz egy perc időd sem tőle.
2010. jún. 2. 10:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy éhes? Az én babám is sokat sírt, azt hittük fáj a hasa, aztán kiderült, hogy alig evett, éhezett szegény:( Pedig szopott sokszor, hosszú ideig, eszembe nem jutott, hogy kevés a tej. Szoktátok mérni?
2010. jún. 2. 10:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is vagy éhes, vagy a hasa fáj, vagy álmos. Ne hagyd sírni, ha sír egy 6 hetes baba, annak tuti oka van, és nem csak annyi, hogy jobban szeret ölben lenni.
2010. jún. 2. 10:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Mióta tart? Nem lehet hogy az időjárásra ilyen érzékeny? Mert elég idétlen az időjárás mostanában és az én 9 hetes kisfiam is nagyon nyugtalan. És ma kettős front van, ami az arra érzékenyekre sokféle hatással lehet.
2010. jún. 2. 10:51
 7/10 A kérdező kommentje:

Azt, hogy mennyit eszik azt mérjük, úgyhogy éhes nem lehet. Olyan van, hogy bealszik a cicin, akárhogy keltegetem nem ébred föl, aztán mikor lerakom akkor már enne újra. Akkor persze újra kezdjük az evést.

Hasfájós, kipróbáltunk már mindent erre is, na de állandóan nem fáj neki, nem húzza mindig a lábát, tehát azért a nap 24 órájában nem lehet az a baja! VAgy igen!? És akkor ölben, járkálva, ringatva nem fáj neki, és tud aludni, ha lerakjuk meg nem!?

A hordozókendőre gondoltam, de nem tudom milyet érdemes venni? Méret, anyag?

Köszi a válaszokat!

2010. jún. 2. 11:45
 8/10 A kérdező kommentje:

És kb. a kezdetektől így van, mármint az, hogy szinte állandóan sír, eleinte a hasfájás miatt is volt,de mostmár azért látom a különbséget, hogy mikor sír a hasfájás miatt (teljesen egyértelmű), és mikor valami másmiatt, csak azt nem tudom mi miatt! Ez viszont, hogy lerakva üvölt, és nem marad el, ez kb. 1,5 hete van, azért eleinte legalább napközben aludt pár órát.

Tényleg ilyenkor csak enni és aludniuk kellene még?

Nagyon szereti ha járkálunk vele és nézelődhet! Na de kibírja ezt egyedül egész délelőtt és délután!?

Séta közben alszik a babakocsiban, de ahogy bejövünk felébred!

2010. jún. 2. 11:48
 9/10 anonim ***** válasza:
nekem 6 hónapos a fiam és nagyon sokat sír még mindig,sokszor fogalmam sincs,miért.mindent kipróbálok vele,de nem jó semmi.én is próbáltam,hogy hagyom sírni.de a végén már hörgött,úgyhogy felvettem.mondjuk egy 6 hetes babát nem hagynék sírni.
2010. jún. 2. 12:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Az enyém is ölben volt, különben ordított meg hánykolódott. És mivel rettenetesen bukós baba, nem hagyhattam fekve ordítani, mert akkor minden visszajött :( Hurcoltam :( Ha férjem hazajött, hurcolta ő... Azt hittem, nagyon elkapatjuk, de valahogy csak benn kellett tartani a kaját és függőlegesben kevesebbet bukott.

Most lassan 8 hónapos. Egyre TÖBBET alszik. Ennyi idősen, mint a tiéd, volt, hogy mindössze 2x fél órát aludt napközben! Nem hétalvó, minden érdekli, nem szeret feküdni, de most már mozog annyit, hogy kidől :)

Kitartás! Nálunk sokat javult a helyzet, most már alig sír, csak ha nagyon fáradt vagy éhes. És ha szabadon mászhat, semmi baja sincs :)

2010. jún. 3. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!